Θυμάσαι την Ιωάννα Μπέλλα; Είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη μέχρι στιγμής υποψήφια του Next Top Model, η οποία έχασε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει. Οι κριτές της είχαν ασκήσει πολύ αυστηρή κριτική κι όλοι τότε τους είχαμε πει μπράβο. Τώρα, η Ιωάννα Μπέλλα κατάφερε μια σημαντική διάκριση κι όλοι λένε πως «πήρε την εκδίκησή της»!

Η Ιωάννα Μπέλλα Σταρ Ελλάς 2018, αφού φαίνεται πως τηλεθεατές και κριτική επιτροπή την θεώρησαν άξια για να πάρει το μεγάλο στέμμα στα καλλιστεία ομορφιάς.

CONGRATULATIONS!!!!! BEAUTY BEYOND IMAGINATION! ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑΣ STAR HELLAS…

Gepostet von Star Hellas | Miss Hellas | Miss Young am Sonntag, 30. September 2018

👑Star Hellas 2018 η Ιωάννα Μπέλλα👑Ιωάννα Μπέλλα (Iwanna Iwannis Bella)#starhellas2018 #Maktv #makedoniatv

Gepostet von Μακεδονία TV am Sonntag, 30. September 2018

Όπως φαίνεται, κριτές και τηλεοπτικό κοινό δεν ενοχλήθηκαν από τις πλαστικές σε χείλη και στήθος, τις οποίες είχε αποκαλύψει η ίδια στο Greece’s Next Top Model και την ανέδειξαν νικήτρια.

Η Ιώαννα Μπέλλα, εκτός απ’ τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, βγήκε και πρώτη στην προτίμηση του κοινού, λαμβάνοντας το People’s Choice Award.

Σημειώνεται πως εκτός απ’ την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία στέφθηκε Star Hellas, τους τίτλους Miss Hellas και Miss Young κατέκτησαν οι Μαρία Λεπίδα και Αγγελική Μαυρομμάτη αντίστοιχα.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Νικολέττα Ράλλη, ενώ στην κριτική επιτροπή ήταν, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Αναδιώτης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και η δημοσιογράφος, Πολυξένη Καραμίχα.

Όλες οι νικήτριες των καλλιστείων ομορφιάς 2018:

Ιωάννα Μπέλλα – STAR HELLAS 2018

Μαρία Λεπίδα – MISS HELLAS 2018

Αγγελική Μαυρομμάτη – MISS YOUNG 2018

Αναστασία Καλογέρη – 1st RUNNER UP STAR HELLAS 2018

Μαρίνα Γρηγορίου – 1st RUNNER UP MISS HELLAS 2018

Πένυ Μεταξά – 1st RUNNER UP MISS YOUNG HELLAS 2018

Δες κι αυτό:

Όταν η Βίκυ Καγιά πόζαρε στο Next Top Model και αποθεώθηκε! (Bonus η κόντρα με την Παπαγεωργίου)