Σε συνέντευξή της στο “Τηλέραμα” μίλησε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη Μενεγάκη και την νέα εκπομπή που ετοιμάζει. 

Το μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM έχει προστεθεί στην οικογένεια του Alpha κι απ’ τη νέα σεζόν θα έχει δική της, καθημερινή εκπομπή.

Στο περιοδικό “Τηλέραμα” και τον Βασίλη Ανδριτσάνο έδωσε συνέντευξη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μιλώντας για το νέο επαγγελματικό της βήμα.

Τι είπε, όμως, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη Μενεγάκη και το ενδεχόμενο που ακούγεται να πάρει τη θέση της;

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους! Από τη στιγμή που η κυρία Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει και μια ζώνη μένει κενή, κάποιος πρέπει να πάει στη θέση της. Αυτό δεν σημαίνει ότι την αντικαθιστά κάποιος ή πάει να πάρει τη δουλειά του άλλου. Η γυναίκα θέλει να ξεκουραστεί, έχει κάνει μια τεράστια πορεία, μια τεράστια καριέρα, είναι παράδειγμα προς μίμηση… Αλίμονο, κανείς δεν παίρνει τη θέση της κυρίας Μενεγάκη 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε φυσικά και στην εκπομπή που ετοιμάζει στον Alpha, λέγοντας πως «Η αλήθεια είναι πως είμαστε σε πάρα πολύ πρώιμο στάδιο. Μόλις υπογράψαμε, κάνουμε τα πρώτα meetings, ψάχνουμε πρώτα την ομάδα. Προσπαθούμε να δούμε τα θέματα της εκπομπής, έτσι ώστε να κολλήσουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι και να έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο ομαδικό πνεύμα, χαρούμενο κι αγαπημένο».

Το μοντέλο δήλωσε, επίσης, πως σίγουρα δεν είναι ακόμα έτοιμο, όμως εμπιστεύεται το κανάλι, την ομάδα και το project που θέλουν να δημιουργήσουν. Το άγχος είναι αναπόφευκτο, αλλά κανείς δεν ξεκίνησε έτοιμος, είπε χαρακτηριστικά.

«Φυσικά και θέλω να έχω μια εξέλιξη, μια καλή πορεία και διάρκεια. Θα δουλέψω πάρα πολύ γι’ αυτό και ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει, εκείνος ξέρει πόσο καιρό θα μείνω» δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διάβασε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Μίλησε ανοιχτά για την Ηλιάνα και το unfollow της Έλενας Χριστοπούλου (Video)