Ηλιάνα και Snik φαίνεται ότι έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, λίγο μετά τα γενέθλια του γνωστού ράπερ. 

Πριν λίγες μέρες ο Snik γιόρτασε τα γενέθλιά του με την αγαπημένη του Ηλιάνα Παπαγεωργίου που φυσικά ήταν στο πλευρό του αυτή τη μέρα. Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σε σχέση με τον γνωστό ράπερ Snik κι η σχέση αυτή φαίνεται να εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο με τα τελευταία νέα να δείχνουν πως το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η Ηλιάνα φυσικά έχει δηλώσει πολύ ερωτευμένη μαζί του, ενώ πρόσφατα είχε πει στη Μαρία Ηλιάκη ότι περνάει υπέροχα μαζί του στην καραντίνα.

Ηλιάνα και Snik είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Και γιατί να το κρύψουν άλλωστε; Περνούν πολύ χρόνο μαζί, όπως όλα τα φυσιολογικά ζευγάρια, αγαπούν ο ένας την παρέα του άλλου, μαζί νιώθουν πιο ευτυχισμένοι και ο ένας υποστηρίζει τον άλλον. Πρόσφατα μάλιστα γιόρτασαν μαζί και τα γενέθλια του Snik, ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram. Τώρα όμως μάθαμε πως έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», Snik και Ηλιάνα αποφάσισαν να μετακομίσουν. Μπορεί τόσο καιρό να πέρναγαν πολύ χρόνο μαζί, όμως τώρα πλέον μένουν μαζί και επέλεξαν ένα μεγάλο σπίτι στην περιοχή της Νέας Πεντέλης, το οποίο μάλιστα είναι αρκετά μεγάλο κι έχει πισίνα και κήπο, σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης. Αυτό φαίνεται να είναι και το σπίτι που γιόρτασε ο γνωστός ράπερ τα γενέθλιά του.

Διάβασε ακόμα:

Ο Snik έχει γενέθλια και η Ηλιάνα δε θα μπορούσε να λείπει από δίπλα του!