Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους Ιλένια Ουίλιαμς και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η ανακοίνωση έγινε απ’ τον Ουγγαρέζο μέσα απ’ το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής μέσα απ’ τον αέρα της εκπομπής προχώρησε σε μια απρόσμενη ανακοίνωση σχετικά με την προσωπική του ζωή. Απευθυνόμενος προς τους συνεργάτες του και τους τηλεθεατές, γνωστοποίησε τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Μετά από 5 χρόνια σχέσης, Ιλένια Ουίλιαμς και Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τον παρουσιαστή να τονίζει ότι οι άνθρωποι μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν. Σημείωσε πως κάνει αυτή την ανακοίνωση για να σταματήσει την όποια συζήτηση θα μπορούσε να ξεκινήσει γύρω απ’ τον χωρισμό τους και να μην έρθει σε δύσκολη θέση ούτε η Ιλένια ούτε η οικογένειά της, γιατί, όπως είπε, αυτή είναι η προτεραιότητά του.

Θα το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω. Είμαστε μια οικογένεια εδώ… Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά…

Η τηλεοπτική τους συνάντηση μερικές μέρες πριν

Σημειώνεται πως μερικές μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου, η Ιλένια Ουίλιαμς είχε βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό και είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο παρουσιαστής τότε είχε κάνει on air ένα… παράπονο ότι ενώ ξέρει να μαγειρεύει, δεν μπαίνει και πολύ συχνά στην κουζίνα, με την Ιλένια ν’ απαντά:

Είναι όλα αλήθεια. Ξέρω να μαγειρεύω, αλλά δεν προλαβαίνω. Δε μπορώ να πω πως είμαι η κλασική νοικοκυρά. Ίσως και επειδή τα έκανα από μικρή μόνη μου. Έμενα μόνη μου από μικρή. Και να μαγειρέψω δεν θα το φάει. Θα προτιμήσει το delivery. Δεν έχουμε τα ίδια γούστα στο φαγητό. Εγώ έχω τον αρακά και εκείνος τα σουβλάκια. Στο ψυγείο έχει αρακά, φακές… Είμαστε μαζί σχεδόν πέντε χρόνια

Στο τέλος της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά είχε ζητήσει απ’ την Ιλένια να κοιτάξει τον Δημήτρη και να του αφιερώσει ένα τραγούδι, με την ίδια να ντρέπεται, αλλά τελικά να τραγουδάει acapella την επιτυχία της “Πιάσε Με”, όπου υπάρχουν μεταξύ άλλων οι συγκεκριμένοι στίχοι:

«Πιάσε με,
αν μπορείς πιάσε με πριν το τέρμα
φτάσε με πριν την στροφή
εκεί με χάνεις…
Μια φορά νιώσε με
άκου με, φεύγει η στιγμή
φεύγει και η ζωή μαζί της».

Το εάν είχαν χωρίσει ήδη πριν απ’ τη συγκεκριμένη τηλεοπτική εμφάνιση είναι άγνωστο, αλλά σίγουρα βρίσκονταν σε μια περίεργη φάση αφού 10 μέρες μετά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό τους.

Δες ακόμα:

Το τραγούδι της Ιλένιας Ουίλιαμς είναι το κόλλημα μας αυτές τις μέρες!