Η Ζενεβιέβ δεν χαρακτηρίζεται σε καμία περίπτωση απ’ τον ήπιο χαρακτήρα της, αλλά η αλήθεια είναι ότι αγαπάμε τις ατάκες της! Είναι μια γυναίκα που λέει αυτό ακριβώς που σκέφτεται την ώρα που το σκέφτεται και δίνει πολύ σημαντικά μαθήματα στα κορίτσια του GNTM, κάτι που έχουν καταλάβει και οι ίδιες και πλέον το απολαμβάνουν!

Η Ζενεβιέβ στο αυτοκίνητο με τον Κώστα Στεφανή βρήκε τον… δάσκαλό της, καθώς της «έφυγε η μαγκιά» κι έγινε… αρνάκι!

H art director του GNTM θέλησε να δοκιμάσει τo concept της φωτογράφισης που είχαν τα κορίτσια. Έτσι μπήκε στο αυτοκίνητο του Κώστα Στεφανή, ο οποίος γκάζωσε κι εκείνη άρχισε να φοβάται!

Ενώ όλοι περίμεναν να είναι cool και ν’ απολαύσει τη βόλτα, τελικά η Ζενεβιέβ έδειξε ότι φοβόταν, φώναζε, κρατιόταν απ’ όπου έβρισκε, έπιανε το κεφάλι της και φυσικά έλεγε απίστευτες ατάκες!

«Ναι ναι κοροϊδεύετε», «Πότε θα σας πετάξω με ελικόπτερο, να δείτε εσείς», «Συγγνώμη γιατί τραβάς ακόμα εσύ;», «Ααα δεν είμαι καλά σήμερα, το νευρικό μου σύστημα τώρα δεν πει καλά», έλεγε η Ζενεβιέβ κι εμείς απλά την απολαμβάναμε, καθώς δεν την είχαμε ξαναδεί έτσι στο παρελθόν!

Φυσικά, ως σωστή επαγγελματίας, όταν τελείωσε το… «βασανιστήριο», βγήκε απ’ το αυτοκίνητο και με άνεση πόζαρε στον φακό!

Στη συνέχεια, όμως, την είδαμε απλά να της φέρνουν νερά για να συνέλθει επειδή ζαλιζόταν ενώ είπε στα κορίτσια «Ό,τι καταλάβατε, άι σιχτίρ!» κι εκεί την αγαπήσαμε λίγο παραπάνω!

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τη Ζενεβιέβ ως μοντέλο να περπατά σε πασαρέλα! (Video)