Σίγουρα η παρουσία της στο παιχνίδι ήταν αισθητή, δυναμική αλλά και βγαίνοντας από αυτό συνεχίζει να απασχολεί. Η viral ατάκα της Μικαέλας απ’ το GNTM που δεν ειπώθηκε ποτέ. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η ίδια.

Καλά κατάλαβες. Η Μικαέλα Φωτιάδη τα βάζει τώρα με την παραγωγή του παιχνιδιού, για μια ατάκα που έπαιξε παντού στα social media ενώ κυκλοφόρησαν και σχετικά memes. Ποια ήταν η viral ατάκα της Μικαέλας απ’ GNTM;

«Ο φωτογράφος είπε ό,τι είμαι η καλύτερη και να πάρετε όλες παράδειγμα από εμένα». Στο επεισόδιο φαίνεται να το λέει στη δοκιμασία, στις κάμερες αλλά και στην κριτική επιτροπή. Μάλιστα, απαντώντας σε μια ερώτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είπε ακριβώς την ίδια φράση, με την κριτή να της λέει πως… άλλο τη ρώτησε.

Όπως ήταν επόμενο αυτή η φράση έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Ειπώθηκε, όμως, ακριβώς έτσι στην πραγματικότητα; Σύμφωνα με την Μικαέλα Φωτιάδη όχι. Το μοντέλο ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τη χαρακτηριστική με το λευκό πουκάμισο και την πόζα με το πόδι ψηλά (η οποία μάλλον ήταν η αγαπημένη της πόζα).

Και μέχρι εδώ όλα ωραία και καλά μέχρι που… διαβάζουμε τη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία η Μικαέλα κράζει την παραγωγή.

«Ο φωτογράφος είπε ό,τι είμαι η καλύτερη και να πάρετε όλες παράδειγμα από εμένα»… (δεν το είπα έτσι αυτό.. α ρε «κόψε-ράψε»…), γράφει χαρακτηριστικά η ίδια.

ατάκα της Μικαέλας απ' το GNTM

Το είπε, δεν το είπε ποιος το ξέρει; Πάντως βλέπουμε μια προσπάθεια από την πρώην παίκτρια του GNTM να προσπαθεί να δει τα λάθη της αλλά και να αποκαταστήσει τη φήμη της. Κάνει -μάλλον- την αυτοκριτική της, όπως την έκανε βγαίνοντας από το παιχνίδι και ζητώντας συγγνώμη από την Άννα Αμανατίδου. Χμμ…

Διαβάστε επίσης:

Η συγγνώμη της Μικαέλας στην Αμανατίδου που κανείς δεν περίμενε