Η Βίκυ Καγιά στην πασαρέλα δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της και σαν να μην πέρασε μια μέρα από τα πρώτα της βήματα στην μόδα. Ντυμένη με μια ροζ τουαλέτα για την νέα collection του Βασίλη Ζούλια.

Η Βίκυ Καγιά στην πασαρέλα, σε αυτόν τον χώρο που τόσο πολύ της ταιριάζει,μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της. Η ίδια μίλησε στους δημοσιογράφους για την ηλικία, τη δίαιτα (που δεν έκανε) αλλά και τα πρώτα της βήματα στον χώρο.

Extremely moved to share #25yearsvk with my darling friend and mentor @vzoulias ???⭐️ What a ride it has been, thank you!❤️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ vickykaya_ στις

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Ζούλιας ήταν αυτός που την έβαλε στον χώρο της μόδας, όταν ήταν μάλιστα ακόμα έφηβη 15 χρονών και πήγαινε σχολείο!

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ανέφερε πως το Καλοκαίρι κλείνει τα 40 της, ενώ αστειεύτηκε πως ο Βασίλης θα την καλεί να βγαίνει στην πασαρέλα ακόμα και με το πι.

Όταν ρωτήθηκε για τα κιλά της εγκυμοσύνης και ποια δίαιτα ακολούθησε και επανήλθε τόσο γρήγορα, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως δεν έκανε καμία δίαιτα και τα κιλά έφυγαν από μόνα τους.

Δεν έκανα καμία δίαιτα. Μόνα τους γίναμε όλα. Αλλά έχω και ένα μεγαλύτερο παιδί, 2,5 χρονών. Και από τη στιγμή που έχω γυρίσει στο σπίτι την έχω στις παιδικές χαρές, ξενύχτια, πολύ τρέξιμο. Οπότε φυσιολογικά, όπως όλες οι μανούλες που έχουν 2-3 παιδιά… Δε νομίζω να τους μένουν κιλά

Διαβάστε επίσης:

Η Βίκυ Καγιά μιλά για τον γιο της και την περιπέτεια που πέρασε | Video