Η Βίκυ Καγιά στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά μίλησε για όλα και τα είπε έξω απ’ τα δόντια! Και γι΄αυτό αποδείχτηκε “αγία”!

Η Βίκυ Καγιά στο After Dark και το εξομολογητήριο του Θέμη δεν άφησε καμία ερώτηση αναπάντητη, έδωσε τις πιο επικές απαντήσεις ακόμη και στις πιο “πικάντικες” ερωτήσεις.

Τι φοράει η Βίκυ όταν κοιμάται; Φοράει ένα σορτσάκι τώρα το Καλοκαίρι και ένα φανελάκι του Ηλία για να είναι πιο άνετη. Αυτά σε καθημερινή βάση και όχι βεβαίως στις πιο ιδιαίτερες στιγμές.

Η Βίκυ βάζει σε προτεραιότητα το σεξ, μετά το φαγητό και τελευταίο τον ύπνο. «Εάν με ρώταγες πριν 4 χρόνια θα στα έλεγα αλλιώς. Ο ύπνος δεν υπάρχει πια», διευκρίνισε γελώντας η Βίκυ Καγιά κι εξήγησε πως πλέον με τα παιδιά τρώει απλά ό,τι βρει.

Όταν έπρεπε να συμπληρώσει τη φράση “ο Ηλίας κάνει το καλύτερο….”, η Βίκυ μπορεί να ντράπηκε λιγάκι αλλά απάντησε με ειλικρίνεια λέγοντας πως”ο Ηλίας κάνει το καλύτερο… μπιπ”. Εξήγησε ότι είναι μια από τις τρεις προαναφερθείσες απολαύσεις, συμπληρώνοντας με νόημα πως «δεν είναι το φαγητό, είναι… το γλυκό».

Τις έχουν στείλει ποτέ ακατάλληλες φωτογραφίες; Η ίδια λέει πως “όχι”, της έχουν στείλει απλώς υβριστικά μηνύματα ειδικά κατά τη διάρκεια του GNTM.

Τι αγαπά στον Ηλία και τι την εκνευρίζει; Αγαπά την ευφυΐα του καθώς όπως είπε είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος που γνωρίζει αλλά είναι πεισματάρης και δεν μπορείς να του αλλάξεις γνώμη.

Και πώς αντιδρά στην απιστία; “Δεν την αντιμετωπίζω καλά, θα εξαφανιστώ, δεν θα με δεις ποτέ ξανά», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά διευκρινίζοντας πως θα κάνει μια κουβέντα, συγχωρεί τον άνθρωπο αλλά δεν μπορεί πια να είναι μαζί του.

Δες την απολαυστική Βίκυ Καγιά στο After Dark:

Δείτε επίσης:

Η πρώτη φωτογραφία απ’ τα παρασκήνια του GNTM 2 απ’ την Καγιά!