Η Βίκυ Κάγια έλεγε αλήθεια, έχει παίξει σε βιντεοκλίπ με την Alessandra Ambrosio κι εμείς βρήκαμε το βίντεο και έχουμε ενθουσιαστεί!

Όλοι θυμόμαστε πολύ καλά ότι η δοκιμασία στο τελευταίο επεισόδιο του GNTM καλούσε τα κορίτσια να χορέψουν ένα solo για το καινούριο βιντεοκλίπ της διεθνούς Dj Xenia Ghali, για το τραγούδι «Lay in your Arms».

Εκτός του ριάλιτι βρέθηκαν η Έλντα Λάσκα και η Ειρήνη Ερμίδου, η πρώτη λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς και η δεύτερη λόγω κακής απόδοσης, αλλά αυτά τα ξέρουμε ήδη!

Σε κάποια στιγμή όταν οι κριτές έκαναν κριτική στα κορίτσια, ακούμε απ’ τη Βίκυ Καγιά ότι έχει παίξει όχι μόνο σε ένα, αλλά σε δύο βιντεοκλίπ, στο ένα εκ των οποίων ήταν μαζί με την Alessandra Ambrosio.

Και ναι η Βίκυ Καγιά έλεγε αλήθεια και βρήκαμε το βιντεοκλίπ αυτό, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι καλύτερο απ’ την τεράστια επιτυχία του Λευτέρη Πανταζή: «Το ωραιότερο πλάσμα», στο οποίο πρωταγωνιστούσε η τότε μικρή, αλλά πανέμορφη Βίκυ.

Ποιο είναι, όμως, το βιντεοκλίπ που συμμετείχε μαζί με το γνωστό μοντέλο της Victoria’s Secret, Alessandra Ambrosio; Είναι το βιντεοκλίπ για το τραγούδι του Bob Sinclar «Darling», όπου βλέπουμε την κριτή του GNTM στην αρχή του βίντεο με κοντά μπλε μαλλιά και μια εμφάνιση που φωνάζει ’90s όσο τίποτα άλλο!

Πρώτον να αναφέρουμε ότι αυτό το βιντεοκλίπ είναι τρανή απόδειξη ότι η Βίκυ Καγιά έχει κάνει διεθνή καριέρα και δεύτερον σου παραθέτουμε τα δύο βιντεοκλίπ για να κάνεις μόνο σου τη σύγκριση!

Η Βίκυ Καγιά στο «Darling» του Bob Sinclar!

Η Βίκυ Καγιά στο «Το ωραιότερο πλάσμα» του Λευτέρη Πανταζή!

Διαβάστε ακόμη:

Η Βίκυ Καγιά έκανε πασαρέλα με την κόρη της στην AXDW και είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει! (Photos)