Η Βίκυ Καγιά με την κόρη της έκαναν πασαρέλα στην AXDW και είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, καθώς μαμά και κόρη ήταν απλά απολαυστικές!

Η Βίκυ Καγιά με την κόρη της έκαναν πασαρέλα στην AXDW για το show που παρουσίασε την Κυριακή το μεσημέρι ο Βασίλης Ζούλιας. Η επίδειξη του σχεδιαστή ήταν από μόνη της εκπληκτική (και θα πούμε στη συνέχεια περισσότερα γι΄αυτή), αλλά την παράσταση έκλεψαν σίγουρα μαμά και κόρη που περπάτησαν μαζί.

Ειδικότερα, την επίδειξη του Βασίλη Ζούλια στην Athens Xclusive, άνοιξε κι έκλεισε η μούσα του όπως την αποκαλεί, Βίκυ Καγιά. Η όμορφη παρουσιάστρια του GNTM, φορούσε μια υπέροχη στράπλες τουαλέτα του σχεδιαστή και όταν πια το show είχε τελειώσει βγήκε να περπατήσει χεράκι χεράκι με τη μεγάλη της κόρη.

Στη συνέχεια, η ίδια την πήρε αγκαλιά και έτσι όπως στριφογύριζαν οι δυο τους, ήταν απλά υπέροχες, ήταν σαν σκηνή από κάποια ταινία της Disney, αλλά ήταν η πραγματικότητα.

 

Η συλλογή του Βασίλη Ζούλια για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2019, παρουσιάστηκε στο Ζάππειο, με τα μοντέλα να κάνουν πασαρέλα στο περιστύλιο και να ποζάρουν στη συνέχεια στον φακό του Χάρη Χριστόπουλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμη ότι στην επίδειξη περπάτησε και εντυπωσίασε με την παρουσία της και η Εύη Αδάμ, φορώντας μια μακριά μαύρη τουαλέτα.

 

Διαβάστε ακόμα:

Δύο σχεδιάστριες στην AXDW που μιλούν σε κάθε γυναίκα! | Photos