Πολλά έχουν ακουστεί για το πού θα γίνει ο τελικός του GNTM 2, όπως επίσης και για το πότε, με ορισμένες φήμες να αναφέρουν πως θα γίνει φέτος την παραμονή των Χριστουγέννων. Ποια είναι η αλήθεια;

Η Βίκυ Καγιά ήταν αρκετά αποκαλυπτική σε νέες της δηλώσεις, λέγοντας πότε και πού θα γίνει ο τελικός του GNTM 2… στο περίπου!

Το μοντέλο και κριτής του Greece’s Next Top Model σχολίασε πως φέτος θεωρεί ότι πάει καλύτερα το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως κατά την άποψή της είναι λιγότερο reality από πέρυσι.

Φέτος πάει καλύτερα γιατί οι δοκιμασίες είναι πιο φαντασμαγορικές και οι παίκτριες είναι πιο διαβασμένες. Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει περισσότερο reality φέτος. Πέρσι είχε περισσότερο reality

Αναφορικά με τον τελικό του GNTM αποκάλυψε πως δεν θα γίνει στο Μιλάνο, αλλά στην Ελλάδα, και είπε πως θα γίνει τον Δεκέμβριο όπως και πέρυσι, χωρίς να διευκρινίζει, ωστόσο, το πότε ακριβώς: «Δεν θα γίνει ο τελικός του GNTM στο Μιλάνο, θα γίνει στην Ελλάδα. Θα γίνουν κάποια γυρίσματα στο εξωτερικό, δεν θα σας πω πού γιατί δεν κάνει. Θα γίνει τον Δεκέμβρη όπως και πέρυσι».

Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο τελικός είχε γίνει στις 19 Δεκεμβρίου.

Τέλος, αναφέρθηκε σε όσα υποστηρίζει η Μέγκι Ντρίο για τη στήριξη της παραγωγής προς την Κάτια Ταραμπάνκο, κάνοντας λόγο για μια καταγγελία άνευ προηγουμένου: «Καταγγελία άνευ προηγουμένου είναι όσα είπε η Μέγκι Ντριο, ότι έχουμε βγάλει ήδη νικήτρια την Κάτια. Η Μέγκι λέει γενικά διάφορα μόνη της. Σε ποιο ουράνιο και τόξο ένα πράγμα».

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει ο τελικός του GNTM 2:

Δες και αυτό:

Το κοινό που έχουν Μενεγάκη και Καγιά και κανείς δεν γνώριζε!