Η Βίκυ Καγιά είναι ένας άνθρωπος που μιλάει πάντα ειλικρινά, δεν κρύβεται πίσω απ’ το δάχτυλό της και απαντάει σ’ ό,τι ερώτηση κι αν της κάνουν στις συνεντεύξεις που δίνει.

Έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις η Βίκυ Καγιά; Η ίδια, μιλώντας στο Down town Κύπρου, έκανε έναν απολογισμό της καριέρας της, απάντησε εάν πέρασε την κρίση των 40 ενώ δεν δίστασε να πει εάν έχει κάνει πλαστικές.

Η κριτής του GNTM είπε πως όχι κρίση δεν πέρασε, αλλά ούτε πάρτι δεν πρόλαβε να κάνει για τα 40 της, λόγω των πολλών υποχρεώσεών της, ενώ αποκάλυψε πως δεν κάνει bottox και πλαστικές γιατί θέλει να είναι φυσική και λαμπερή!

Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως θέλει να κοιμάται παραπάνω και να τρώει σωστά, καθώς αυτό είναι που κάνει όντως τη διαφορά.

Διαβάστε ένα απόσπασμα απ’ τη συνέντευξή της:

  1. Τον περασμένο Ιούλιο φυσήξατε τα 40 κεράκια της τούρτας σας. Περάσατε την κρίση ηλικίας των 40;
  2. Με όλα αυτά τα τρεχάματα, ούτε κρίση πέρασα ούτε πάρτι έκανα! Το πάρτι ελπίζω να το κάνω στα 41 μου. Είμαι ένας χορτάτος άνθρωπος και δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι άλλο πιο όμορφο για τη ζωή μου πέρα απ’ τα παιδιά μου, τον άντρα μου και η δουλειά να πηγαίνει τόσο καλά. Είμαι πολύ χαρούμενη και τυχερή.
  3. Απ’ την άλλη, συνεχίζει να σας απασχολεί καθημερινά η εμφάνισή σας, τα κιλά σας, τα ρούχα που θα φορέσετε – όλα αυτά, δηλαδή, που ίσως να αφορούν περισσότερο στην γυναικεία ομορφιά και ματαιοδοξία;
  4. Ούτε bottox κάνω, ούτε πλαστικές. Θέλω να είμαι φυσική και λαμπερή. Με απασχολεί που δεν κοιμάμαι, που δεν τρώω σωστά και που δεν έχω χρόνο για να ησυχάσω. Όταν τα κάνω αυτά, σαφώς και είναι πιο βελτιωμένη η εικόνα μου. Ευτυχώς, υπάρχει το μακιγιάζ και βοηθάει (γελάει).

Σε άλλη της συνέντευξη πριν από μερικούς μήνες, η Βίκυ Καγιά είχε πει πως είχε κάνει μια φορά bottox, αλλά το μετάνιωσε και δεν θα το έκανε ποτέ ξανά.

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Όταν φεύγω απ’ τη δουλειά, πάω σπίτι και…