Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μια φωτογραφία του Πρίγκιπα Harry αγκαλιά με τη Meghan Markle…Σε κορνίζα. Στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Και φυσικά οι πιο παρατηρητικοί δεν την άφησαν ασχολίαστη.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μια φωτογραφία του Πρίγκιπα Harry αγκαλιά με τη Meghan Markle που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα. Η κορνίζα βρίσκεται σε ένα τραπέζι στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με το νιόπαντρο ζευγάρι να είναι αγκαλιά και τη βασίλισσα Ελισάβετ να τους χαζεύει καθημερινά (μάλλον).

Πάντως οι κακιές οι γλώσσες λένε πως η βασίλισσα Ελισάβετ έχει τη φωτογραφία του Πρίγκιπα Harry αγκαλιά με τη Meghan Markle όχι επειδή συμπαθεί την νύφη αλλά επειδή έχει αδυναμία στον Harry. Τι κι αν είναι η βασίλισσα Ελισάβετ; Δεν παύει να είναι μια γιαγιά που λατρεύει τα εγγόνια της.

Πώς, όμως, “τρυπώσαμε” στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και είδαμε τη φωτογραφία; Την Τετάρτη η βασίλισσα Ελισάβετ είχε μια συνάντηση με τον Αυστραλό Ύπατο Αρμοστή Τζόρτζ Μπράντις στο Παλάτι. Και φυσικά φωτογραφήθηκαν και οι φωτογραφίες αυτές δόθηκαν στη δημοσιότητα κι έγιναν viral για άλλο λόγο.

φωτογραφία του Πρίγκιπα Harry αγκαλιά με τη Meghan Markle

Οι πιο παρατηρητικοί έκαναν ζουμ ξανά και ξανά στη φωτογραφία για να διαπιστώσουν πως τελικά στην κορνίζα στο τραπεζάκι υπάρχει μια φωτογραφία του πρίγκιπα Harry αγκαλιά με τη Meghan Markle!

φωτογραφία του Πρίγκιπα Harry αγκαλιά με τη Meghan Markle

Κι ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ έχει την κορνίζα και θαυμάζει το ζευγάρι, οι νιόπαντροι φαίνεται πως είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το ταξίδι του μέλιτος με πολλούς να θεωρούν πως σχεδιάζουν να πάνε στον Καναδά και να μείνουν σε ένα δενδρόσπιτο μέσα στο δάσος!

Διαβάστε επίσης:

Σίγουρα δεν τους έχουμε ξαναδεί έτσι: Harry- Markle με μαγιό! (Photo)

Photo: Getty Images