Λίγο καιρό πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση στο People φωτογραφίζεται και εξομολογείται πώς βιώνει όλο αυτό το διάστημα την εγκυμοσύνη της, αλλά και εάν ήταν κάτι που έτυχε ή το επιδίωξαν.

H Βασιλική Μιλλούση στο People φωτογραφήθηκε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μίλησε στον Μαρίνο Βυθούλκα για τον Λευτέρη Πετρούνια, τη φιλία τους που εξελίχθηκε σε έναν αμοιβαίο έρωτα, αλλά και την απόφασή τους να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Όπως εξομολογήθηκε η Βασιλική, η ψυχολογία μιας εγκυμονούσας σίγουρα έχει πολλές διακυμάνσεις, ενώ η υποστήριξη του συντρόφου παίζει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή της.

Βασιλική Μιλλούση στο People

Είναι υπέροχο αυτό που ζω με τον Λευτέρη. Η αλήθεια είναι πως στο μεγαλύτερο διάστημα της εγκυμοσύνης μου είχε προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οπότε, ήταν λογικό να μην το ζήσει όσο θα ήθελε και περιμέναμε πώς και πώς να επιστρέψει ώστε να ζήσουμε μαζί τον τελευταίο μήνα της κύησης. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ τρυφερός και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι η περίοδος της εγκυμοσύνης δένει το ζευγάρι πάρα πολύ. Και εμείς είμαστε σε αυτή τη φάση

Δες εδώ την αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια όταν του ανακοίνωσε η Βασιλική ότι είναι έγκυος!

Σύμφωνα με όσα είπε η Βασιλική Μιλλούση στη συνέντευξή της, η επιλογή της με τον Λευτέρη να γίνουν γονείς ήταν μια συνειδητή επιλογή, καθώς η εγκυμοσύνη της δεν προέκυψε χωρίς εκείνοι να την επιδιώξουν.

Σαφώς, δεν ήταν κάτι που έτυχε. Ωστόσο ακόμα και να πεις ότι θέλεις να κάνεις ένα παιδί, αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει αμέσως. Σε εμάς –και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό– ήρθε όταν ήμασταν έτοιμοι και οι δύο. Το μωράκι μας ήρθε με τη σειρά που έπρεπε. Σταμάτησα τη γυμναστική, στη συνέχεια είπαμε με τον Λευτέρη πως θέλουμε να δημιουργήσουμε οικογένεια και πολύ χαλαρά ξεκίνησε όλο αυτό χωρίς καθόλου άγχος και στρες. Πλέον, είμαι πεπεισμένη πως όταν ένα ζευγάρι αγχωθεί για να αποκτήσει παιδί, θα δυσκολευτεί. Σε εμάς δεν υπήρχε καθόλου ο παράγοντας «άγχος». Γι’ αυτό και η εγκυμοσύνη συνέβη σχετικά γρήγορα

Δες ακόμα:

Tο baby shower της Βασιλικής Μιλλούση! (Photos)

Photo: People Greece