Η Βάνια δεν θέλει συστάσεις, είναι η μορφάρα από την εκπομπή του Νίκου Μoυτσινά, «Καλό Μεσημεράκι». Η μορφάρα, λοιπόν, η Βάνια έκανε τη δοκιμασία του GNTM με τον ταύρο και μας χάρισε άπειρες στιγμές γέλιου!

Το τηλεοπτικό ταίρι του Νίκου Μουτσινά, μας έχει συνηθίσει σε ακραίες εμφανίσεις, γέλιο και πολύ πολύ ενέργεια! Στην σημερινή εκπομπή (Τετάρτη 23/10) αποφάσισε να μην σταθεί μόνο στο να χορέψει το “Έλα- Έλα” και να μας χαρίσει πιο εντυπωσιακές στιγμές, αντιγράφοντας τη δοκιμασία του GNTM με τον ταύρο!

Η δοκιμασία του GNTM και οι τούμπες

Τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν πάνω σε ένα μαινόμενο ταύρο (τεχνητό) και να διαφημίσουν ένα προϊόν. Έπρεπε να είναι σέξι αλλά και να χαμογελούν.

Η δοκιμασία δεν ήταν εύκολη ωστόσο ήταν πέρα για πέρα διασκεδαστική. Όλα τα κορίτσια το διασκέδασαν, γέλασαν με την ψυχή τους, έπιασαν τον ταύρο απ’ τα κέρατα και προσπάθησαν να κρατηθούν όσο περισσότερο μπορούν πάνω σε αυτόν χωρίς να πέσουν.

Προφανέστατα η Βάνια είναι το επόμενο GNTM καθώς ολόκλήρωσε την δοκιμασία με τον μηχανικό ταύρο και πόζαρε -με τεράστια επιτυχία- στον φωτογραφικό φακό υπό τις οδηγίες του Νίκου Μουτσινά!

Στην τελευταία προσπάθεια, μάλιστα, η ίδια κοίταξε με απόγνωση την κάμερα και απευθυνόμενη στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Αγγελική Γιαννακοπούλου, είπε ότι δεν μπορεί να ξανά ανέβει!

Βεβαίως, ο Νίκος Μουτσινάς πρότεινε κάθε εβδομάδα η Βάνια να περνάει τις δοκιμασίες του GNTM… δεν είνα κακή ιδέα, λέμε εμείς!

Απόλαυσε την με δική σου ευθύνη!

Τι είναι ο μηχανικός ταύρος;

Ο µηχανικός ταύρος είναι προσοµοίωση ενός πραγµατικού ταύρου σε ροντέο. Με διάφορα επίπεδα δυσκολιών, αυτόματου ή χειροκίνητου ελέγχου.

Η δοκιμασία, τα νεύρα και η αποχώρηση του «εξολοθρευτή»

Η δοκιμασία με τον ταύρο στο GNTM, τα νεύρα και η αποχώρηση του “εξολοθρευτή”

Θέλεις να πας στην Παύλιανη;

Η Παύλιανη δεν είναι απλά ένας προορισμός, είναι μια εμπειρία ζωής | Photos