Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει τη μαγειρική και συχνά πυκνά ανεβάζει στιγμές της που μαγειρεύει, μοιράζοντας παράλληλα tips στους fans της.

Έτσι, λοιπόν, δεν μας κάνει καμία εντύπωση που κι αυτή τη φορά βλέπουμε τη Βανδή στην κουζίνα της να μας δίνει συμβουλές για την τέλεια πίτα! Ποια είναι τα μυστικά της τραγουδίστριας για να βγει ένα υγιεινό και νόστιμο αποτέλεσμα;

Στο video που ανέβασε η Βανδή στο Instagram της, βλέπουμε την ίδια με την πίτα που έχει φτιάξει με τα χεράκια της ενώ δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές στις υπόλοιπες μαμάδες για το πώς να φτιάξουν την τέλεια πίτα:

Λίγο θα δοκιμάσω λεμε!1-2 κομμάτια για να δω αν πέτυχε!Λοιπόν,μαμάδες όταν φτιάχνετε πίτες (σπανακοπιτες-χορτοπιτες) βάλτε μέσα Kale που είναι superfood, παντζαρόφυλλα που είναι επίσης πολύ καλά για τον οργανισμό μας! Εγώ βάζω και λιναρόσπορο 1-2 κουταλιές που είναι πολύ υγιεινός! Έτσι τα παιδιά τρώνε ο,τι πρέπει χωρίς να το καταλαβαινουν! Φροντίστε όσο μπορείτε την υγεία τους μαγειρεύοντας σωστά και τρώγοντας σπιτικό φαγητό! Αποφύγετε όσο μπορειτε το junk food! Βάλτε λαχανικά και φρούτα όσο μπορείτε στη ζωή σας!

Λίγο θα δοκιμάσω λεμε!1-2 κομμάτια για να δω αν πέτυχε!???Λοιπόν,μαμάδες όταν φτιάχνετε πίτες (σπανακοπιτες-χορτοπιτες) βάλτε μέσα Kale που είναι superfood,παντζαροφυλλα που είναι επίσης πολύ καλά για τον οργανισμό μας!Εγω βάζω και λιναροσπορο 1-2 κουταλιές που είναι πολύ υγιεινός!Ετσι τα παιδιά τρώνε ο,τι πρέπει χωρίς να το καταλαβαινουν!Φροντιστε όσο μπορειτε την υγεία τους μαγειρεύοντας σωστά και τρώγοντας σπιτικό φαγητό! Αποφύγετε όσο μπορειτε το junk food! Βάλτε λαχανικά και φρούτα όσο μπορειτε στη ζωή σας!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Δες τα λαχταριστά κουλουράκια που είχε φτιάξει πριν από λίγες μέρες η τραγουδίστρια:

Hotel Mama! ❤️❤️❤️ Always open!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

Διάβασε ακόμα τα δύο τρόφιμα που η Δέσποινα Βανδή έχει αφαιρέσει από τη διατροφή της και έχει δει αλλαγές στον οργανισμό της.