Η Τζένη Μπότση πήρε εξιτήριο | Οι πρώτες της δηλώσεις

LIKE US ON FACEBOOK

Η Τζένη Μπότση έγινε μανούλα για πρώτη φορά πριν από μερικές μέρες και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Μιχαλά.

Σήμερα, Πέμπτη, η Τζένη Μπότση πήρε εξιτήριο απ’ το μαιευτήριο και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στις κάμερες.

Όπως είπε η ηθοποιός, νιώθει ευγνώμων που έγινε μητέρα, ευχήθηκε να είναι ήρεμο και ταπεινό ενώ αποκάλυψε πως δεν ξέρει ακόμα σε ποιον μοιάζει, αλλά εκείνη θα ήθελε να μοιάσει στον πατέρα του!

Όταν το πήρε πρώτη φορά αγκαλιά, όπως είπε η Τζένη Μπότση, αισθάνθηκε πολύ όμορφα και συγκινήθηκε!

Είμαι ευγνώμων. Ήρθε ένα παιδάκι, θέλουμε να είναι ήρεμο και ταπεινό. Δε ξέρω σε ποιον μοιάζει. Θα ήθελα να μοιάσει στον μπαμπά του. Όταν την πήρα πρώτη φορά αγκαλιά αισθάνθηκα πολύ ωραία. Το κράτησα κρυφό γιατί είχα τους λόγους μου. Το δωμάτιο είναι έτοιμο ήδη. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον γιατρό μου. Μου στάθηκε και όχι μόνο αυτό. Με έβλεπε ειδικές ώρες στο ιατρείο του για να μη συναντήσω άλλον άνθρωπο. Πολύ συγκινητικό

«Ήταν βόμβα για μένα όταν την πήρα πρώτη φορά αγκαλιά. Δεν το έχω συνηθίσει ακόμη», δήλωσε απ’ την πλευρά του ο σύντροφος της ηθοποιού, ο Αλέξανδρος Μιχαλάς.

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους κράτησε κρυφή απ’ τα Μέσα την εγκυμοσύνη της λέγοντας: «Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα», προσθέτοντας πως δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική της ζωή καθώς δεν ενδιαφέρει και κανέναν.

Δες όσα είπε η Τζένη Μπότση:

Δες ακόμα:

Η συγκινητική εξομολόγηση της Τζένης Μπότση μετά τη γέννα!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved