Η Τζένη Μελιτά, γνωστή σε όλους ως “Μανεκέν Τζένη” κάθε φορά τους κερδίζει όλους με τη χάρη και τσαχπινιά της. Η Μελιτά μίλησε στο iPop.gr και απάντησε στις δικές σας ερωτήσεις!

Σίγουρα την ακολουθείς στο Instagram και σίγουρα χαζεύεις κι εσύ τα videos της στο YouTube κανάλι της. Γνωρίζεις αρκετά για εκείνη αλλά δεν γνωρίζεις το πιο “βασικό” (για ορισμένους): Πόσο χρονών είναι; Θα μου πεις… και τι σε νοιάζει; Η Μελιτά μίλησε στο iPop.gr και απάντησε στις δικές σας ερωτήσεις.

Οι ερωτήσεις για το “Μανεκέν Τζένη” που έγιναν μέσω Instagram ήταν πολλές κι εμείς κρατήσαμε απλώς τις 6 καλύτερες. Γιατί ένα Μανεκέν φίλε μου δεν μπορείς να το ζορίσεις, έχει κι άλλες δουλειές να κάνει από το να απαντάει πόσα κιλά είναι και τι ύψος έχει (πόσο αδιάκριτοι μπορούμε να γίνουμε;;;).

Η Μελιτά απάντησε στο iPop.gr τις δικές σας ερωτήσεις;

Πόσο χρονών είσαι; (Η ερώτηση που έγινε δεκάδες φορές)

Κατά προσέγγιση είμαι γύρω στο…. Η τούρτα είχε 28 κεράκια και πέρυσι είχε 29. Με κάτι πρόχειρα μαθηματικά, μπορεί κάποιος να βγάλει το αποτέλεσμα!

Θα σε δούμε ξανά στην τηλεόραση Τζένη;

Βρίσκομαι σε συζητήσεις και το επόμενο διάστημα θα είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είναι κάτι πολύ πολύ ωραίο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! (Όχι, ο ενθουσιασμός της δεν μπορούσε να κρυφτεί σε αυτό το σημείο κι εμείς της ευχόμαστε τα καλύτερα!)

Και ποια είναι η σπεσιαλιτέ σου;

(Μια αμηχανία, μια παύση, μια σιωπή). Αυγά βραστά! Τα κάνω πολύ ωραία και με δύο τρόπους: Και μελάτο και σφιχτό. Κάνω και πολύ καλό τοστ, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ και να νομίζουν ότι είμαι και καμιά νοικοκυρά. (Τρέμε Άκη Πετρετζίκη!)

Κάθε πότε κάνεις χορό;

Κάθε μέρα κάνω χορό. (Σε ζηλεύουμε!)

Πώς διατηρείς την επιδερμίδα και ποιο είναι το μυστικό σου;

(Πάρτε χαρτί και στυλό). Φυσικά, το πιο σημαντικό είναι να ξεβάφεσαι. Βάζω ένα αβοκάντο το αφήνω όλο το βράδυ. Είναι ένα έλαιο με αβοκάντο που το έχω πάρει από την Κρήτη και το αφήνω όλο το βράδυ. Και το πρωί είναι πολύ αναζωογονημένο το πρόσωπό μου. Για 60-29 χρονών που είμαι, είναι τέλειο.

Έχει γίνει η πολυπόθητη πρόταση γάμου;

Όχι, ακόμα περιμένω…. (Σπύρο ακούς;;;)