Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση απέκτησαν το πρώτο τους μωράκι, ενώ έχει γίνει γνωστό πως το όνομα που θα πάρει η κόρη τους είναι «Σοφία», όμως τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται και η οικογένεια Πετρούνια μεγαλώνει καθώς περιμένουν και το δεύτερο. Στο μεταξύ κάνουν τις διακοπές τους στην Τήνο και οι αναρτήσεις τους στο Instagram μας κάνουν να τους χαζεύουμε! Η φωτογραφία του Πετρούνια με την κόρη του είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα!

Η φωτογραφία του Πετρούνια με την κόρη του

Η σημερινή πιο γλυκιά ανάρτηση συνοδεύεται από την πιο τρυφερή φωτογραφία του πρωταθλητή των κρίκων με την κόρη του στην παραλία και με την πιο γλυκιά λεζάντα. Ο ίδιος κάτω από την ανάρτησή του έγραψε:

Οι πρώτες μας κατασκευές στην άμμο!Πότε ήταν η τελευταία σας φορά που παίξατε στην άμμο?Καλό Μήνα σε ολους 

Και εκεί που ο Λευτέρης Πετρούνιας μας ευχήθηκε καλό μήνα με αυτή τη γλυκιά ανάρτηση θυμηθήκαμε και την ανάρτηση της γυναίκας του, Βασιλική Μιλλούση, η οποία εγκυμονεί το δεύτερο παιδί τους.

Η ίδια έγραψε κάτω από τη φωτογραφία, στην οποία ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα της “Μια μέρα ακόμα…” και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε ότι μπορεί οι διακοπές τους στην Τήνο να φτάνουν στο τέλος τους, όμως σίγουρα πέρασαν αξέχαστες οικογενειακές στιγμές!

Διάβασε ακόμα:

Λεύτερης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Η οικογενειακή φωτογραφία