Διαμορφώθηκε η τριάδα του ημιτελικού του Silver Award, αφού στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε τους παίκτες της ομάδας του Σωτήρη Κοντιζά να μαγειρεύουν διεκδικώντας το έπαθλο.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τον γνωστό τρόπο… Οι παίκτες της ομάδας του σεφ Σωτήρη Κοντιζά μαζί με τον ίδιο πήγαν πίσω απ’ τους πάγκους τους και κλήθηκαν να μαγειρέψουν με τα υλικά που είχε διαλέξει για εκείνους ο περσινός F&B του MasterChef, Χάρης Αντωνόπουλος.

Τζον, Διονύσης, Μάρλεν και Σωτήρης Κοντιζάς έβαλαν τα δυνατά τους για να δημιουργήσουν γευστικά και ευφάνταστα πιάτα.

Τελικά, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση ο Διονύσης και η μάχη κρίθηκε ανάμεσα σε Τζον και Μάρλεν.

Ακολούθησε η δοκιμασία “follow the chef”, με τον Σωτήρη Κοντιζά να δημιουργεί ένα πιάτο με έντονο ιαπωνικό στοιχείο.

Τζον και Μάρλεν προσπαθούσαν να ακολουθούν πιστά τον σεφ τους και να μην χάνουν βήματα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στα σημεία.

Η τριάδα του ημιτελικού του Silver Award

Αφού οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και τα συνέκριναν με το πρωτότυπο του Σωτήρη Κοντιζά, νικητής αναδείχθηκε ο Τζον, ο οποίος βρίσκεται λίγο πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο του Silver Award, δηλαδή τα 10.000 ευρώ μετρητά και το σετ με τα μαχαίρια.

«Είμαι στον ημιτελικό, επιτέλους! Νιώθω πολύ καλά, είμαι περήφανος και ικανοποιημένος», δήλωσε ο Τζον στην κάμερα του MasterChef.

Έτσι, η τριάδα του ημιτελικού του Silver Award αποτελείται απ’ τους Τζον, Μαρία και Δημήτρη.

Σύμφωνα, πάντως με τα spoilers, ο Δημήτρης είναι εκείνος ο οποίος αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής του Silver Award Week, και κερδίζει τα χρήματα και το σετ με τα μαχαίρια.

Δες όλα όσα θα γίνουν στον απολαυστικό ημιτελικό:

Δες ακόμα:

MasterChef 4: Το επίσημο spoiler του Πάνου Ιωαννίδη για τον τελικό