Η Βάνια στο Καλό Μεσημεράκι μας έχει κάνει πολλές φορές κατά καιρούς να γελάσουμε, όμως αυτή τη φορά η τούμπα της Βάνιας ήταν επική. 

Κι εκεί που ο Νίκος Μουτσινάς είχε πάρει το σοβαρό του ύφος για να αναλύσει τα ερωτικά, όπως κάνει και κάθε μέρα, η Βάνια δεν άντεξε και “χάλασε” με τον πιο αστείο τρόπο την ατμόσφαιρα. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι δεν μπορούσε να παραβλέψει την τούμπα της Βάνιας, λέγοντας «Δείξ’ το, η άλλη πέφτει μόνη της ρε φίλε. Παιδί μου δεν μπορείς να κεντρίσεις να κάτσεις πάνω εκεί;».

Τι συνέβη, όμως, ακριβώς την ώρα της εκπομπής;

Η Βάνια θέλησε να ξαπλώσει στην αιώρα που υπήρχε στο πλατό, όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει κι έτσι αντί να βρεθεί πάνω στην αιώρα ξαπλωμένη, βρέθηκε πεσμένη κάτω στο πάτωμα.

Φυσικά να πούμε πως όχι μόνο δεν χτύπησε κατά την πτώση, αλλά γέλαγε χωρίς σταματημό για πολλή ώρα, κάνοντας και το υπόλοιπο πλατό να γελάσει δυνατά, ενώ και ο Νίκος Μουτσινάς δεν κατάφερε να κρατηθεί.

Βέβαια, δεν είναι και η πρώτη φορά που η Βάνια πέφτει στο πλατό on air, αλλά αυτή τη φορά τόσο ο Νίκος Μουτσινάς όσο και η Ματίνα Νικολάου χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να συνέλθουν από το ευτράπελο με τον παρουσιαστή να σταματάει και δεύτερη φορά τον λόγο του για να γελάσει με αυτό που συνέβη στη Βάνια.

Δες κι εσύ το απολαυστικό βίντεο με την αστεία τούμπα της Βάνιας που έκανε όλο το πλατό να γελάσει:

Δες ακόμα:

Η Βάνια πήγε στον Αρναούτογλου κι έφερε τα πάνω-κάτω | Video