Η Θεωνά φωτογραφίζει τον Αναστασιάδη γυμνό στο μπάνιο | Photo

LIKE US ON FACEBOOK

Τζένη Θεωνά και Δήμος Αναστασιάδης διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Κρατούν στην αγκαλιά τους το 4 μηνών μωράκι τους, είναι ερωτευμένοι κι απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Ο Δήμος Αναστασιάδης γυμνός στο μπάνιο… από μια φωτογραφία που τράβηξε το κορίτσι του.

Το ζευγάρι αυτό είναι πάντα χαμηλών τόνων, είναι μονίμως με ένα χαμόγελο στα χείλη, δεν προκαλεί και ο έρωτάς του φαίνεται στα μάτια του.

Τζένη Θεωνά και Δήμος Αναστασιάδης απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Αμαλιάδα, κάνουν τα μπάνια τους και χαλαρώνουν. Και τι κάνει θα μου πεις ο Δήμος Αναστασιάδης γυμνός στο μπάνιο; Ο τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία την ώρα που κάνει μπάνιο, φωτογραφία που τράβηξε το κορίτσι του που έριχνε κλεφτές ματιές

Φυσικά, καθώς το τζάμι είναι θολωμένο δεν φαίνονται και πολλά κάτι που κάνει τη φωτογραφία περισσότερο καλλιτεχνική θα λέγαμε και όχι πρόστυχη ή “αποκαλυπτική”.

«Όταν το κορίτσι σου κρυφοκοιτάζει και έχει καλλιτεχνική ματιά», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Αναστασιάδης.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή αν και πολλοί μίλησαν για αποκαλυπτική φωτογραφία και για λίγη ιδιωτικότητα σε τέτοιες στιγμές. Η καλύτερη απάντηση ήρθε από την Τζένη Θεωνά.

Η 36χρονη ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μια παραλία συνεχίζοντας όπως είπε τις “αποκαλυπτικές” φωτογραφίες και την παράδοση της οικογένειας.

«Συνεχίζω την παράδοση της οικογένειας στις “αποκαλυπτικές” καλοκαιρινές φωτογραφίες. Απροκάλυπτη ομορφιά. Δεκαπενταύγουστος», έγραψε στη λεζάντα της υπέροχης φωτογραφίας.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου 5 χρόνια, όμως, έχουν προστατέψει πολύ τη σχέση τους απ’ τα φώτα της δημοσιότητας. Πλέον, η οικογένειά τους έχει μεγαλώσει αφού έχουν το 4 μηνών αγοράκι τους στην αγκαλιά τους, ένα μωράκι που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Να θυμίσουμε, μάλιστα, πως στο video clip του τραγουδιού «Ο Τρελός» του Δήμου Αναστασιάδη εμφανίζεται και η Τζένη Θεωνά, η οποία είχε αποκαλύψει πως πρόκειται για ένα τραγούδι που σχετίζεται με την ιστορία και τη γνωριμία τους και θέλουν να το δείξουν στο παιδί τους και να το βλέπουν με συγκίνηση μετά από πολλά χρόνια!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved