Οι αδερφές Μαγγίρα είναι μοναδικές και τις αγαπάμε και τις δύο! Τι έκανε τώρα, όμως, η Μπέτυ Μαγγίρα και εμείς μείναμε το στόμα ανοιχτό;

Η θεάρα Μαγγίρα έκανε push-ups on air με τα τακούνια της! Στο πλατό του My Style Rocks 2, η Μπέτυ Μαγγίρα δεν δίστασε να κάνει push-ups στον αέρα της εκπομπής ενώ φορούσε τα ψηλοτάκουνά της!

Στόχος του σημερινού concept ήταν οι παίκτριες να επιμεληθούν, εκτός από ένα δικό τους look, και το look των συνοδών τους.

Έτσι, η διαγωνιζόμενη Μαρία Λέκα εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές μαζί με τον γυμναστή της, Μάνο.

Εκείνος έκανε challenge στην Μπέτυ Μαγγίρα, προκαλώντας την να κάνει push-ups στον αέρα της εκπομπής!

Φυσικά, μια Μαγγίρα δεν θα μπορούσε ν’ αρνηθεί το challenge και σηκώθηκε αμέσως απ’ την καρέκλα της, αποδεχόμενη την πρόκληση!

Μπορεί να φορούσε ένα εφαρμοστό φόρεμα με βαθύ σκίσιμο και ψηλοτάκουνα πέδιλα, όμως, αυτά δεν την εμπόδισαν να πέσει κάτω και ν’ αρχίσει να κάνει επίδειξη push-ups!

Δείτε το video παρακάτω εάν δεν μας πιστεύετε!

Μετά τη Μαγγίρα που κάνει push-ups με τακούνια, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που σηκώνει 260 κιλά κάνοντας γέφυρα, τον σκύλο που κάνει push-ups, το ρομπότ που κάνει push-ups όπως ο Schwarzenegger, αλλά και τον 5χρονο που έκανε 3.000 push-ups χωρίς διακοπή και κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ, έχουμε δικαιολογία να μην γυμναστούμε;;; Ή έστω να προσπαθήσουμε;

Για διάβασε αυτό και πάρε μαθήματα!

Τρόποι για σωστά push ups χωρίς να ιδρώσεις!