Γεμάτο ανατροπές ήταν το επεισόδιο του MasterChef την Τρίτη! Επέστρεψε ένας ακόμα παίκτης, όπως μας είχαν προϊδεάσει οι κριτές, αλλά οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί!

Ποια ήταν η μεγάλη ανατροπή στο MasterChef; Το γεγονός ότι δεν μπήκε ακόμα ένας παίκτης -εκτός απ’ τους τρεις που είχαν επιστρέψει τη Δευτέρα- αλλά μπήκαν ξανά στο σπίτι δύο παίκτες!

Αφού επέστρεψαν τη Δευτέρα οι τρεις παίκτες που είχαν αποχωρήσει απ’ το MasterChef -Ντέιβιντ, Θάνος και Χαράλαμπος-, οι κριτές είχαν ανακοινώσει στους παίκτες που δεν τα κατάφεραν ότι θα είχαν μια τρίτη ευκαιρία.

Τάσος, Άλκηστις, Γιάννα, Εύα, Ελίζαμπεθ, Γιώργος και Κωνσταντίνα κλήθηκαν να μαγειρέψουν για ακόμα μια φορά για να διεκδικήσουν μια θέση στο παιχνίδι. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να διαλέξουν έναν παίκτη απ’ τους “παλιούς” του σπιτιού για να τους βοηθήσουν στη μαγειρική διαδικασία.

Η Άλκηστις διάλεξε τον Παντελή, η Γιάννα την Ιωάννα, ο Γιώργος τον Χρήστο, η Εύα τον Πάνο, η Ελίζαμπεθ την Ασημίνα, η Κωνσταντίνα τη Σπυριδούλα και ο Τάσος τον Μανώλη, ενώ όλοι περίμεναν να διαλέξει τον Σταμάτη.

Ο Σταμάτης ενοχλήθηκε απ’ τη συμπεριφορά του Τάσου, έκανε λόγο για προδοσία και είπε ότι λυπήθηκε καθώς εκείνος θα τον εμπιστευόταν να μαγειρέψουν μαζί, ενώ ο Τάσος δεν το έκανε.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να δημιουργήσουν ένα νόστιμο πιάτο και να πάρουν την ποδιά που απέμενε.

Ο Τάσος, η Άλκηστις και η Εύα δημιούργησαν τα τρία καλύτερα πιάτα, με τον Τάσο να παίρνει τελικά την λευκή ποδιά και να επιστρέφει στο σπίτι του MasterChef.

Όμως, οι κριτές επεφύλασσαν ακόμα μια έκπληξη: Ζήτησαν απ’ τους 9 παίκτες που ήταν στον εξώστη -εκτός των τριών που μπήκαν ξανά τη Δευτέρα- να διαλέξουν έναν ακόμα παίκτη για να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Η Εύα κέρδισε τις περισσότερες ψήφους και ενθουσιασμένη επέστρεψε κι εκείνη στον διαγωνισμό μαγειρικής, έτοιμη για όλα, αφού είχε αποχωρήσει πρώτη και δεν είχε ζήσει σχεδόν τίποτα απ’ αυτή την εμπειρία.

To trailer του επεισοδίου της Τετάρτης:

Δες και αυτό:

Επιστροφές- εκπλήξεις στο MasterChef!