Μετά το Fuego και την Φουρέιρα, σειρά έχει η Τάμτα. Η Τάμτα στη Eurovision στο πλευρό της Κύπρου! Ποιος ήταν ο “όρος” που είχε θέσει;

Θα απολαύσουμε την Τάμτα στη Eurovision 2019 στο πλευρό της Κύπρου και δεν θα πούμε ψέματα… ενθουσιαστήκαμε με αυτήν την είδηση. Γιατί; Γιατί είμαστε σίγουροι πως η Τάμτα θα ετοιμάσει κάτι πολύ καλό και θα είναι “εκρηκτική” στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, όπου και θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός τραγουδιού.

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε το ΡΙΚ (Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου):

«Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον προσεχή Μάιο, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία, Τάμτα.

Η τραγουδίστρια εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Minos EMI και την εταιρία management Ερωδιός Live. H Τάμτα θα ερμηνεύσει το τραγούδι του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο «Replay». Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste».

Λίγες μέρες, όμως, πριν την επίσημη ανακοίνωση η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για την ενδεχόμενη συμμετοχή της στη Eurovision στο πλευρό της Κύπρου λέγοντας και τον “όρο” που είχε θέσει και ήταν και αυτό που την έβαζε σε σκέψεις.

«Είχα πει ότι είμαι συζητήσιμη, απλά πρέπει να ακούσω τραγούδι, γιατί χωρίς να ακούσω τραγούδι δεν μπορώ να δώσω οκ. Για την Κύπρο μιλάμε, η Ελλάδα δεν μου έχει κάνει πρόταση», είπε χαρακτηριστικά η Τάμτα. Κι αφού άκουσε το «Replay» και έμεινε ευχαριστημένη είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να πάει την Κύπρο ψηλά!

Διαβάστε επίσης:

Η Καλομοίρα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2019;