Η ταινία της Beyonce στο Netflix που σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Η Beyonce έχει έναν ακόμα λόγο να είναι χαρούμενη, αφού η καριέρα της ολοένα και εκτοξεύεται, ενώ θα ανέβει και άλλο μετά την συνεργασία της με το Netflix! Η ταινία της Beyonce στο Netflix που αναμένεται να πας εντυπωσιάσει.

Μετά από μια βδομάδα από την βράβευση της ως Entertainer of the Year στα βραβεία NAACP Image Awards, ανακοινώθηκε η συνεργασία της με το Netflix. Πρόκειται για μια ταινία της Betonce στο Netflix με τις συναυλίες της Beyonce, που θα επικεντρώνεται στην εμφάνιση της στο Coachella Valley Music & Arts Festival.

Ανακοινώθηκε μετά από ένα tweet του Netflix, και επιβεβαιώθηκε με trailer. Η ταινία- ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 17 Απριλίου και σίγουρα ανυπομονούμε να την δούμε και να την θαυμάσουμε!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η «Homecoming «παρουσιάζει με οικεί ματιά την ιστορική εμφάνιση της Beyoncé το 2018 στο Coachella που έδωσε φόρο τιμής στα ιστορικά μαύρα κολλέγια και τα πανεπιστήμια της Αμερικής. Γεμάτη με ευδιάκριτα στοιχεία και συνεντεύξεις που περιγράφουν λεπτομερώς την προετοιμασία και την ισχυρή πρόθεση πίσω από το όραμά της, η Homecoming ανιχνεύει τον συναισθηματικό δρόμο από τη δημιουργική ιδέα στο πολιτισμικό κίνημα.

Η Beyonce ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα που ήταν πρώτο όνομα στο Coachella και ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα βραβείων Homecoming Scholars Awards θα συμπέσει με την εκδήλωση. Η πρωτοβουλία παρέχει υποτροφίες σε φοιτητές που παρακολουθούν HBCUs.

Η τραγουδίστρια ξεκίνησε από πέρυσι ένα πρόγραμμα υποτροφιών που ονομάζεται «Πρόγραμμα Βραβείων Επιστημονικών Επιστημόνων», το οποίο παρείχε σε τέσσερα ιστορικά μαύρα κολέγια και πανεπιστήμια (HBCUs) μια υποτροφία ύψους 25.000 δολαρίων, η οποία απονέμεται σε έναν μαθητή της επιλογής τους.

Η τραγουδίστρια βραβευμένη με Grammy έγραψε ιστορία στο περσινό Coachella, καθώς ήταν και το πρώτο όνομα στο ετήσιο event. Άνοιξε την εμφάνιση της τραγουδώντας το «Crazy in Love» συνοδευόμενη από μια ορχήστρα της Ορλεάνης, φορώντας ένα κίτρινο hoodie με τα ελληνικά γράμματα Beta Delta Kappa. Το hoodie ήταν μια αναφορά στο Θεϊκό Εννέα, στις πέντε αφρικανικές, αμερικανικές αδελφότητες και τις τέσσερις αδελφότητες.

Για να σου κάνουμε μια μικρή υπενθύμιση…

Coachella: Η ιστορική εμφάνιση της Beyoncé και η επανένωσή της με τις Destiny’s Child

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved