Η σύντροφος του Αργυρού έχει γίνει ΤΟ θέμα συζήτησης | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

«Νέο ζευγάρι στη showbiz», «το πιο hot ζευγάρι στη showbiz» κι άλλοι τέτοιοι τίτλοι μας έβαλαν κι εμάς στο «τρυπάκι» να δούμε επιτέλους αυτό το ζευγάρι. Ναι, η νέα σύντροφός του Αργυρού έχει γίνει ΤΟ θέμα συζήτησης σε καφετέριες, σε βιβιλιοθήκες, στο δρόμο, στα media, παντού.

Η σύντροφος του Αργυρού, σίγουρα έχεις μάθει ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι in relationship, παίζει παντού. Και να μη θέλεις δηλαδή να το δεις, κάπου θα εμφανιστεί μπροστά σου (καλή ώρα), κάποιος θα στο πει ή μπορεί και να τους πετύχεις. Why not;

🚲

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos) on

Η σύντροφος του Αργυρού είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όπως πολύ καλά μπορείς να μαντέψεις είναι το ίδιο όμορφη με τον τραγουδιστή. Οι δύο τους δεν κρύβουν τη σχέση τους, τουλάχιστον όχι από το συγγενικό περιβάλλον από σένα μπορεί και να την κρύβουν. Δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα επίσημα αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, έλεγε η γιαγιά μου.

Ποια είναι, όμως, η όμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου που έχει κλέψει την καρδιά του Κωνσταντίνου Αργυρού;

Resting 🐯 face @eclecticsoiree

A post shared by Iliana Papageorgiou (@ilianapapageorgiou) on

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μοντέλο και είναι από τις ελάχιστες Ελληνίδες που κάνουν διεθνή καριέρα σου μόντελινγκ. Ναι, το κορίτσι έχει σαν βάση τη Νέα Υόρκη (την οποία είχε επισκεφτεί πρόσφατα ο τραγουδιστής).

Κι αν έχεις τόσο καλή μνήμη και σου θυμίζει κάτι….Έχει στεφθεί Σταρ Ελλάς ενώ το 2011 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό Miss Universe.

Το καλύτερο παιδί μας παίρνεις Ηλιάνα!

Fall~ing for 🍂 @isawitfirst

A post shared by Iliana Papageorgiou (@ilianapapageorgiou) on

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved