Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς στο «Τv Έθνος», όπου μίλησε μεταξύ άλλων και γι’ όσα άλλαξαν στη ζωή του το τελευταίο διάστημα, αλλά και την επιτυχία που σημειώνει η εκπομπή του «Για την Παρέα» στο Open.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο «Τv Έθνος» για την τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά του, αλλά και όσα προβλήματα αντιμετώπισε και τον βοήθησαν να γίνει καλύτερος.

«Απ’ τον Φεβρουάριο είχα ξεκινήσει NLP, που μου έδωσε φοβερή δύναμη. Έφευγα από ένα πένθος τριών χρόνων που με είχε καταβάλει σωματικά και ψυχολογικά…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ενώ ερωτηθείς για το εάν πέρασε κατάθλιψη απάντησε ότι:

Όχι. Αλλά δεν πέρασα και καλά. Το NLP με βοήθησε πολύ. Γι’ αυτό και το αντιμετώπισα χαλαρά και το κόψιμο του Sunday Live. Βρέθηκα λοιπόν για μια εβδομάδα μετέωρος επαγγελματικά, χωρίς όμως να έχω αυτή την αίσθηση. Είπα στον εαυτό μου ‘χαλαρά, κάτι θα γίνει’. Είχα μεγάλη αισιοδοξία μέσα μου. οπότε, έτσι κι έγινε. Ερχόμενος στο κανάλι περίμενα την πρόταση. Είπα πως εάν μου προταθεί κάτι που μου αρέσει, καλώς. Αν όχι, δεν θα το κάνω. Μου άρεσε πολύ αυτό που μου πρότειναν

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι είναι τελικά το NLP που τον άλλαξε, ο Μουτσινάς απάντησε ότι: «Νευρογλωσσικός προγραμματισμός. Ο εγκέφαλος μας είναι ένα μηχάνημα και το NLP σου περνά νέες πληροφορίες. Παράλληλα έκανα και άλλα πράγματα, ενεργειακά. Προσπαθώ να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Εξελίσσεσαι. Άνθρωποι που με έβλεπαν πολύ παλιά και με βλέπουν και τώρα – πέρα από τα κιλά μου λένε ‘είσαι άλλος άνθρωπος, έχεις ηρεμία’. Όχι ότι ήμουν ένα τέρας με φλόγες».

Όταν κλήθηκε ν’ απαντήσει για το εάν είναι δύσκολος στη δουλειά του, είπε ότι είναι απαιτητικός: «Δεν θέλω κάποιον που δεν δουλεύει. Ο τρόπος έχει αλλάξει πια. Η προσέγγιση. Και βέβαια και με την ψυχοθεραπεία που έχω κάνει επτά χρόνια. Ήταν η βάση για να καταλάβω πολλά πράγματα και σε εμένα και στις αντιδράσεις των άλλων. Έχω καταλάβει επίσης πως έρχεται ένα θετικό αποτέλεσμα, όχι μόνο με φωνές».

Τέλος, ερωτηθείς για την επιτυχία που σημειώνει φέτος η εκπομπή του «Για την Παρέα» στο Open και στη διατύπωση ότι φαίνεται να αγάπησε περισσότερο φέτος τον εαυτό σου, ο ίδιος απάντησε πως:

Είναι πολύ πιθανό, γιατί με τον εαυτό μου κάνω δουλειά. Αποδέχθηκα πράγματα που δεν μου άρεσαν και τα διόρθωσα. Τον αγαπώ τον εαυτό μου, γι’ αυτό και τον δουλεύω – αλλιώς θα τον άφηνα να ρημάξει

Διαβάστε ακόμη:

«Συγγνώμη κ. Μουτσινά που οι γυναίκες με καρκίνο χαλάμε την αισθητική σας»