Η Συνατσάκη στο Ougga Challenge μιλά για όλα και είναι απολαυστική!

LIKE US ON FACEBOOK

Το πρώτο Ougga Challenge μετά από πολύ καιρό είναι γεγονός και δεν θα μπορούσε να μην έχει καλεσμένη μια πολύ καλή φίλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Όσα είπε η Μαίρη Συνατσάκη στο Ougga Challenge και την αγαπήσαμε λίγο παραπάνω.

Γιατί; Γιατί είναι ακομπλεξάριστη! Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την τηλεόραση, τον πρώην, τον νυν, το σεξ, τη μαγειρική, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου… Για όλα! Απάντησε σε όλες τις περίεργες και λιγάκι καταπιεστικές ερωτήσεις του φίλου της και παρουσιαστή, Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Αναφορικά με το αν θα κάνει τηλεόραση, η Μαίρη δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακόμη, έχει συζητήσει αλλά αν γίνει αυτό που θέλει κι έχει προτείνει, τότε ναι θα κάνει.

Έχει βαρεθεί ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ; Είναι από τις τυχερές κι όπως είπε δεν της έχει συμβεί ποτέ. Πιο συχνά κάνει σεξ ή swipe up; «Αν έκανα σεξ όσες φορές κάνω swipe up, δεν ξέρω αν θα είχα άλλη δουλειά», απαντά με ειλικρίνεια η Μαίρη.

Την Αθηνά Οικονομάκου δεν τη σιχαίνεται, αφού έχουν μια εταιρία μαζί. Ξέρει να μαγειρεύει αλλά ο Αιμιλιανός έχει καλό μεταβολισμό. Δεν τον βοηθά να μάθει τα λόγια του, τα μαθαίνει μόνος του. Η ίδια έχει πάει σε πολλές παραστάσεις ακόμη και βαρετές παραστάσεις ενώ δεν την ενοχλεί που η Καζαριάν έχει ρόλο στο θέατρο.

Αναφορικά με τον Χατζηαγγελάκη και τις φωτογραφίες που συνεχίζει να ανεβάζει στο Instagram του, η Μαίρη απάντησε πως δεν έχει καμία συναισθηματική φόρτιση σε αυτές τις φωτογραφίες. Κι αν δεν ήταν με τον Αιμιλιανό, θα τα έφτιαχνε με έναν τράπερ;

«Από αυτούς που υπάρχουν… όχι», ανέφερε η Μαίρη πάντα με την ειλικρίνεια που την διακατέχει!

Η Μαίρη Συνατσάκη στο Ougga Challenge απλά… τα ‘σπασε:

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα η Μαίρη ρωτήθηκε για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram της και το γεγονός ότι δεν ανεβάζει φωτογραφίες με τον σύντροφό της. Όπως είπε η ίδια αν δεν έκανε αυτή τη δουλειά θα ανέβαζε πιο συχνά φωτογραφίες στα social.

Αν δεν έκανα αυτή τη δουλειά θα ανέβαζα πιο συχνά φωτογραφίες με τον σύντροφό μου στα social. Απλά με πιάνει αυτό το να μην ανεβάσω για να μη νομίζουν ότι… Που δεν μου αρέσει αυτό. Γιατί είναι σαν κάποιος να ορίζει τη ζωή και το Instagram μου  

Δες και αυτό:

Συνατσάκη, Μουτσινάς, Παπαδημητρίου σου δίνουν λύσεις στα ερωτικά σου (video)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved