Η συγκλονιστική φωτογραφία της Μπάστα ακριβώς τη στιγμή του τοκετού!

LIKE US ON FACEBOOK

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σάσα Μπάστα η οποία έγινε για πρώτη φορά μαμά την Τετάρτη. Η συγκλονιστική φωτογραφία της Μπάστα τη στιγμή της γέννησης και το μήνυμα στο Instagram.

Έχουμε συνηθίσει celebrities να βγάζουν μια φωτογραφία από το μαιευτήριο στην οποία ανακοινώνουν ότι όλα πήγαν κατ’ευχήν ή βγάζουν τα πατουσάκια του μωρού καλωσορίζοντάς το στον κόσμο. Η φωτογραφία της Μπάστα πέρασε ε άλλο level αφού την τράβηξε ακριβώς τη στιγμή του τοκετού. Όχι μια, αλλά δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες.

Η τραγουδίστρια ανέβασε και τις δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε το νεογέννητο μωράκι της που μόλις έχει έρθει στον κόσμο και στη δεύτερη ο σύζυγός της κόβει τον ομφάλιο λώρο!

«Δεν θα μπορούσα να ανεβάσω πιο ‘’αληθινή’’ φωτογραφία… για να περιγράψω την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου… την στιγμή που σε πρώτο αντίκρισα, την στιγμή που σε άγγιξα με τα χέρια μου… κ συ βγήκες ζητώντας αγκαλιά!!! Το στήριγμα μου, ο άνθρωπος μου και σύζυγος μου @dimitris_kousathanas… ο μπαμπάς σου… ήταν εκεί και μας έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρό μας @vvergetis .. που ήταν κοντά μας σ αυτό το όμορφο ταξίδι…κ που μέσα σε 15 λεπτά με φυσιολογικό τοκετό σε είχα στην αγκαλιά μου!!! Σ ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας Ειρήνη μου…», έγραψε χαρακτηριστικά το Instagram.

View this post on Instagram

Δεν θα μπορούσα ν ανεβάσω πιο ‘’αληθινη’’ φωτογραφία …για να περιγράψω την ωραιότερη στιγμή της ζωής μου… την στιγμή που σε πρώτο αντίκρισα,την στιγμή που σε άγγιξα με τα χέρια μου… κ συ βγήκες ζητώντας αγκαλιά!!! Το στήριγμα μου,ο άνθρωπος μου κ σύζυγος μου @dimitris_kousathanas …ο μπαμπάς σου…ήταν εκεί κ μας έκοψε τον ομφάλιο λώρο! Ένα μεγάλο ευχαριστω στο ιατρό μας @vvergetis .. που ήταν κοντά μας σ αυτό το όμορφο ταξίδι…κ που μέσα σε 15 λεπτά με φυσιολογικό τοκετό σε είχα στην αγκαλιά μου!!! Σ ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας Ειρήνη μου…??❤️? #mybaby #mylife #babyboom #pregnant #babylove #instababy #instagram #photooftheday #photography #instalike #instagramers #iasohospital

A post shared by Sasa Basta (@sasa_basta_) on

Η μικρή που όπως αποκάλυψε θα πάρει το όνομα Ειρήνη ήρθε στον κόσμο υγιέστατη για να ολοκληρώσει την οικογένεια και την ευτυχία της Μπάστα με τον σύζυγό της Δημήτρη Κουσαθανά.

Να σας ζήσει, ευχόμαστε τα καλύτερα!

Διαβάστε επίσης:

Baby Boom: Οι διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μαμάδες το 2018

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved