Ο αγαπημένος κριτής του The Voice μίλησε για όλα. Για τον πατέρα του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, για τη Μαρία Σολωμού και το «Mamma Mia 2». Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Πάνου Μουζουράκη για τον πατέρα του.

«Η Μαρία (Σολωμού) είναι ο δυνατός χαρακτήρας της σχέσης μας… Η σχέση μου με τη Μαρία είναι σχέση ζωής», δήλωσε ο ταλαντούχος στο Happy Day ενώ συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση του Πάνου Μουζουράκη για τον πατέρα του. Ο πατέρας του δεν βρίσκεται στη ζωή και ο Πάνος δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για αυτό που βίωσε.

Αρχικά, αναφερόμενος στην αντίδραση της μαμάς του ότι θα παίξει στο «Mamma Mia 2», είπε πως η μαμά του αφού του είπε μπράβο, τον ρώτησε αν θα είναι και στο Voice!

«Όταν είπα στη μαμά μου «Μαμά, μαμά με πήραν στο Mamma Mia 2». Moυ απάντησε «Μπράβο! Αλλά στο Voice θα είσαι;», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Η εξομολόγηση του Μουζουράκη για τον πατέρα του

Ο καλλιτέχνης όπως αποκάλυψε, έχει γράψει ένα τραγούδι για τον πατέρα του, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή.

«Ο πατέρας μου μπήκε για μία τυπική επέμβαση, κάτι πήγε στραβά και ενώ ήμουν στο αεροδρόμιο με πήρε ο μεγάλος μου αδερφός και μου είπε «καλύτερα να γυρίσεις πίσω»… Περιμέναμε από λεπτό σε λεπτό τον πατέρα μου να πεθάνει και συνήλθε για λίγο και μας έκανε έναν υπέροχο επίλογο… », είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Παράλληλα, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές μαζί του, λίγο πριν φύγει ο πατέρας του καθώς και την συζήτηση που είχαν οι δύο τους.

Όπως αποκάλυψε ο Μουζουράκης πατέρας του έφυγε κι ενώ προσπαθούσε να το συνειδητοποιήσει, ένιωσε κάποιον να του χαϊδεύει την πλάτη.

Πριν φύγει ο πατέρας μου, είχαμε μία επικοινωνία και του είπα «Κοίταξε να δεις, επειδή πιστεύω ότι υπάρχει κάτι μετά θάνατον για επιβεβαίωση άμα φύγω πρώτος θα σου εμφανιστώ, μη χ@στε@ς πάνω σου. Άμα φύγεις εσύ πρώτα θέλω να μου κάνεις αυτή τη χάρη. Ο πατέρας μου έφυγε και… όπως καθόμουν στο κρεβάτι και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί, ξαφνικά αισθάνομαι κάποιον να μου χαϊδεύει την πλάτη και επειδή ήταν δίπλα μου η Μαρία και ήταν τόσο έντονο, νόμιζα ότι το έκανε η Μαρία και γύρισα να κοιτάξω και η Μαρία κοιμόταν… Και ήταν σαν να απαλύνθηκε ο πόνος μου

Ο Πάνος Μουζουράκης στο Anodos Stage από 26 Οκτωβρίου μας λέει «That’s Life» και μας προετοιμάζει για μια παράσταση για τη ζωή!

Δείτε και αυτό:

Η παίκτρια του Voice που έφερε σε δύσκολη θέση τον Μουζουράκη….| Video