Η συγκινητική αντίδραση του Jay-Z όταν του είπε η μητέρα του πως είναι gay

LIKE US ON FACEBOOK

Η μητέρα του Jay-Z είναι gay κι εκείνος έκλαψε από χαρά όταν του το αποκάλυψε! Ο γνωστός ράπερ μίλησε για το come out της μητέρας του και συγκίνησε.

Μπορεί να σκεφτόμαστε πως είναι δύσκολο για ένα παιδί ν’ αποκαλύψει στους γονείς του ότι του αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου… Αλλά έχουμε μπει ποτέ στη θέση ενός γονέα που είναι gay και θέλει να το πει στο παιδί του; Η μητέρα του Jay-Z είναι gay, του το αποκάλυψε και η αντίδρασή του ήταν άκρως συγκινητική!

«Ήμουν τόσο χαρούμενος που επιτέλους η μαμά μου ήταν ελεύθερη», είπε ο Jay-Z καλεσμένος στην εκπομπή του David Letterman στο Netflix.

«Φαντάσου να έχεις ζήσει τη ζωή σου για κάποιον άλλο. Και να νομίζεις ότι προστατεύεις τα παιδιά σου», συνέχισε ο ο Jay-Z, ο οποίος τόνισε πως  για την μητέρα του, το να ζει ως κάποια που δεν ήταν και να κρύβεται για να προστατεύσει εκείνους, επειδή δεν ήθελε να τους ντροπιάσει, για τόσο καιρό, ήταν πολύ δύσκολο.

Και να κάθεται μπροστά μου και να μου λέει ότι πιστεύει ότι αγαπάει κάποια. Τότε, έκλαψα. Είναι μια πραγματική ιστορία. Έκλαψα γιατί ήμουν πολύ ευτυχισμένος για εκείνη επειδή ήταν ελεύθερη

Ο ράπερ δήλωσε πως το ήξερε για πολύ καιρό, όμως, μίλησε στη μητέρα του πριν από οκτώ μήνες, όταν ηχογραφούσε το άλμπουμ.

«Το ήξερα. Όμως, ήταν η πρώτη φορά που κάναμε αυτή τη συζήτηση»,  είπε και πρόσθεσε: «Και ήταν η πρώτη φορά που την άκουσα να λέει ότι αγαπάει τη σύντροφό της. Δεν είπε «είμαι ερωτευμένη», απλά «νιώθω σαν να αγαπώ κάποια» και εγώ απλά έκλαψα».

«Δεν πιστεύω καν στο να κλαίει κάποιος γιατί είναι ευτυχισμένος. Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό. Τι είναι αυτό;», συνέχισε συγκινημένος ο Jay-Z.

Θυμίζουμε ότι ο Jay-Z αναφέρεται στο outing της μητέρας του στο τραγούδι Smile του νέου του άλμπουμ.

Διάβασε και αυτό:

Ο Jay- Z παραδέχτηκε πως έχει απατήσει την Beyonce και παραδίδει μαθήματα ψυχολογίας!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved