Η συγκινητική ανάρτηση του Shawn Mendes για το bullying και το όνειρό του

LIKE US ON FACEBOOK

Σίγουρα τον απολαμβάνεις κι εσύ στο νέο του τραγούδι με την Camila Cambello, το οποίο βρίσκεται και πολύ ψηλά στις τάσεις στο YouTube. Σίγουρα τον έχεις απολαύσει και στο παρελθόν και θα συνεχίσεις να το απολαμβάνεις. Διάβασε τη συγκινητική ανάρτηση του Shawn Mendes για το bullying και το όνειρό του. 

Έχει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο, κάνει αυτό που αγαπά και εργάζεται σκληρά. Όλα αυτά, όμως, δεν θα τα έκανε αν είχε υποκύψει στο bullying που υπέστη στο σχολείο κι αν δεν είχε την υποστήριξη από την οικογένειά του και τους φίλους του. Η ανάρτηση του Shawn Mendes για το bullying μας δίνει κι ένα δυνατό μήνυμα για να μην σταματήσουμε να πορευόμαστε προς αυτό που έχουμε ονειρευτεί. Μέχρι να το πετύχουμε… γιατί τίποτα δεν είναι “ανόητο”.

«Θυμάμαι όταν ήμουν στην 9η τάξη. Την ημέρα αφότου ανέβασα μια από τις πρώτες διασκευές μου στο Youtube πίσω στο 2014. Προχωρούσα στο σχολείο και μια ομάδα από μεγαλύτερα αγόρια μου φώναζε ‘Τραγούδησε για μένα Σον, τραγούδησε για μένα’ με έναν τρόπο που με έκανε να νιώσω απαίσια. Με έκαναν να νιώσω αστείος και πως αυτό που έκανα ήταν χαζό και λάθος», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Νιώθει τυχερός επειδή είχε τους καλύτερους γονείς και τους καλύτερους φίλους που κάποιος θα ζητούσε και πως δεν θα τον άφηναν ποτέ να σταματήσει κάτι που αγαπάει επειδή κάποιος άλλος νομίζει πως είναι χαζό.

Δεν είναι αστείο για εμένα, να κάνεις κάποιον να νιώθει άσχημα γι αυτό που αγαπάει. Κάθε άνθρωπος αξίζει να κάνει αυτό που τον κάνει να νιώθει ζωντανός

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Shawn Mendes δεν γράφει αυτό το μήνυμα μόνο για τα 15χρονα παιδιά που φοβούνται να ακολουθήσουν τα όνειρά τους αλλά και για τους ανθρώπους των 50 ετών που μπορεί να κάνουν το ίδιο.

Το ξέρω πως δεν είναι εύκολο και δεν σας ζητάω να αλλάξετε τον κόσμο σας μέσα σε μια νύχτα αλλά θέλω να ξέρετε πως ανεξάρτητα από την ηλικία σας, το ποιοι είσαστε και την καταγωγή σας αξίζει να ακολουθείτε την καρδιά σας και είμαι εδώ για να σας υποστηρίζω

View this post on Instagram

I’m thinking about being in 9th grade right now. The day after I posted one of my first covers onto YouTube back in 2014.. at school walking down the hall straight into a group of older guys yelling out “sing for me Shawn sing for me!” In a way that made me feel absolutely horrible… made me feel like a joke, like what I was doing was just stupid & wrong. I was lucky though, I had the best friends & the best parents anyone could ask for… no matter what they would never let me stop doing what I LOVED to do just because someone ELSE thought it was stupid. It’s not joke to me. To make someone feel bad about doing what they love… every single person deserves to do what makes them feel alive. I’m writing this not only to the 15 year old kid who’s scared to follow their heart because of what people might say but also to the 50 year old who may be doing the exact same thing. I know it’s not just that easy & I’m not asking you to change your world over night, BUT I want you to know that no matter how old you are, no matter who you are, no matter where you’re from… you deserve to follow your heart Im here & i’m rooting for you

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved