Πριν από ακριβώς 3 χρόνια έμαθε ότι είναι έγκυος. Το έμαθε τυχαία, όταν πήγε σ’ ένα φαρμακείο να πάρει κάτι για το στομάχι της που την ενοχλούσε και ο φαρμακοποιός της έκανε δώρο ένα τεστ εγκυμοσύνης. Κι εκείνη τη μέρα, έτσι τυχαία, έμαθε πως σε μερικούς μήνες θα είχε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής: Θα γινόταν μητέρα! Η συγκινητική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την ημέρα που έμαθε ότι είναι έγκυος είναι ένα κείμενο απλό, ειλικρινές και αληθινό. Διάβασέ το!

Σήμερα, κλείνουν 3 χρόνια από τότε που έμαθε ότι θα γίνει μανούλα. Με αφορμή αυτή την ημέρα, η δημοσιογράφος έγραψε ένα κείμενο, στο οποίο εξομολογείται το πώς ακριβώς βίωσε εκείνη την ημέρα, το πώς συνειδητοποίησε ότι μπορεί να κάνει παιδιά, τη σχέση της με το σερφ και την ακρίβεια με την οποία είχε υπολογίσει τη μέρα που θα γεννούσε!

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

«Ήταν 6 Αυγούστου 2017. Μόλις είχα φτάσει στη Πάρο όπου θα παραθέριζα για τις επόμενες μέρες. Αλλά δεν είχα διάθεση καθόλου. Νύσταζα, ένιωθα κουρασμένη, δεν είχα όρεξη να μπω στη θάλασσα να κάνω το αγαπημένο μου άθλημα που αυτό εξάλλου με είχε οδηγήσει στο νησί.

Το στομάχι μου χάλια, νόμιζα με είχε πειράξει ο καφές κ το ταξίδι αν κ δεν κούναγε… κ νεύρα πολλά νεύρα χωρίς λόγο. Πάω σε ένα φαρμακείο να ζητήσω βιταμίνες γιατί δεν είχα σκοπό να χάσω τις διακοπές μου λόγω … κούρασης.

Ο φαρμακοποιός με ρώτησε τι ακριβώς νιώθω. Του εξήγησα, μου έδωσε κάτι για το στομάχι , μου πρότεινε κ ένα συμπλήρωμα κ μου λέει: «πριν όμως πάρετε το οτιδήποτε σας παρακαλώ κάντε και αυτό, δώρο από εμένα» κ μου αφήνει στον πάγκο ένα τεστ εγκυμοσύνης. “Άντε Καλέ” , είπα από μέσα μου, αν κ την ερώτηση «ρε μήπως είσαι έγκυος» την είχα ακούσει κάνα δυο φορές τις τελευταίες μέρες από ανθρώπους που με ξέρουν καλά, ενώ ο Θοδωρής καιρό πριν, μου έλεγε «μην ετοιμάζεσαι για σερφ, είσαι έγκυος.

Έκανα το τεστ λίγη ώρα αργότερα μόνο κ μόνο για να μου φύγει η ιδέα κ να καβαλήσω σανίδι. Αλλά η ιδέα δεν μου έφυγε ποτέ! Πιο θετικό δεν γινόταν! Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: «ωχ , μπορώ να κάνω παιδιά», το δεύτερο πράγμα που συνειδητοποίησα είναι πως «πάει το σερφ» κ το τρίτο πράγμα που έκανα ήταν να μπω στο ίντερνετ να υπολογίσω ποτέ γεννάω! ( δεν ήμουν τόσο ψύχραιμη όσο ακούγομαι!)

13 Απριλίου με έδινε η πρόβλεψη. 13 Απριλίου υποδεχτήκαμε την Αλεξάνδρα! Κ τώρα που σας γράφω κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από το πακετάρισμα των αποσκευών μας. Αύριο φεύγουμε πάμε στη Πάρο. Οικογενειακώς, για να θυμηθούμε, κ να κάνουμε windsurf!».

Δες ακόμα:

Να μιλάς για τους γονείς σου, όπως η Μελέτη για τον μπαμπά της!