4 Φεβρουαρίου έκανε πρεμιέρα η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, “Ράδιο Αρβύλα”, μέσα από την τηλεοπτική στέγη του ΣΚΑΪ. 4 Φεβρουαρίου χάθηκε και ο αγαπημένος του φίλος, τον οποίο ποτέ δεν ξεχνά. Η συγκινητική αναφορά του Κανάκη στον Παραρά.

Η πρεμιέρα της εκπομπής του Κανάκη συνέπεσε με την επέτειο θανάτου του φίλου του Αντώνη Παραρά 22 χρόνια μετά. Η αναφορά του Κανάκη στον Παραρά ήταν συγκινητική, καθώς ο ίδιος δεν τον ξεχνά ποτέ και τον έχει πάντα στην καρδιά του.

Όπως είπε άλλωστε, θα ήθελε πάρα πολύ να ήταν μαζί παρέα, να γελούσαν, να διασκέδαζαν και να σατίριζαν όλα αυτά τα πράγματα και όλους αυτούς «που καθορίζουν τις ζωές μας κι όλο αυτό το γύρω γύρω που κοντεύει να μας τρελάνει».

«Αλλά δεν είναι μαζί μας εδώ και 23 χρόνια. Και κάθε χρόνο, όποτε είμαστε στον αέρα, εννοείται τον θυμόμαστε σε καθημερινή βάση, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι βγήκαμε φέτος, κάναμε αυτό το νέο ξεκίνημα 4 Φεβρουαρίου και ακριβώς σαν σήμερα πριν 23 χρόνια ο φίλος Αντώνης Παραράς την έκανε και τον έχουμε με μεγάλη αγάπη πάντα μέσα στην καρδιά μας και πάντα τον θυμόμαστε όπως ήταν και όπως ήμασταν τότε, σε πολύ ρομαντικές, πολύ όμορφες και αγνές εποχές»,  είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

https://www.youtube.com/watch?v=O3bCyJB5OAc

Κάθε φορά που μεταδίδουμε αυτό το βίντεο προσπαθώ να συνειδητοποιήσω αυτό που έγινε και ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου και την αγάπη μου στην οικογένεια και στους γονείς του που πραγματικά από τότε που έγινα και πατέρας ειδικά προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πώς το άντεξαν αυτό το πράγμα αυτοί οι άνθρωποι. Ένα θαυμάσιο παιδί, ένα πραγματικό διαμάντι σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Μια σπάνια περίπτωση

Ο Αντώνης Παραράς έφυγε σε ηλικία 29 ετών από λευχαιμία στις 4 Φεβρουαρίου του 1997.  Ο Αντώνης Κανάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης συνέχισαν με την εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν.», η οποία στην αρχή θα περιελάμβανε και τον Αντώνη Παραρά.

Οι τηλεθεατές της εκπομπής έδωσαν στα αρχικά την ερμηνεία Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς. Αργότερα, οι δύο φίλοι αφιέρωσαν την επιτυχία του Α.Μ.Α.Ν. (και του spin-off του, Α.Μ.Α.Ν.: Τα Καθάρματα) στη μνήμη του αδικοχαμένου Παραρά.

Δείτε επίσης:

Το πρώτο trailer του Ράδιο Αρβύλα μόλις κυκλοφόρησε! | Video