Ο Ευθύμης Ζησάκης έκανε την πρώτη του δημόσια εξομολόγηση μετά την απομάκρυνσή του απ’ την παράσταση Toc Toc και την αντικατάστασή του απ’ τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Ο Ευθύμης Ζησάκης στον Αρναούτογλου υπήρξε αποκαλυπτικός σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε κι επικρατεί στη ζωή του, ζήτησε συγγνώμη ενώ δεν δίστασε ν’ αναφερθεί και στη δύσκολη φάση που πέρασε και ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου για ν’ ανταπεξέλθει.

Ο ηθοποιός είπε πως έχει κάνει λάθη καθώς έζησε 100% τους δαίμονές τους στη δουλειά. Ζήτησε συγγνώμη απ’ όσους απογοήτευσε και πλήγωσε ενώ είπε πως έφτασε στο πικ της καριέρας του και λίγο τα μπουρδούκλωσε.

«Δικαίως είμαι το κόκκινο χαλί. Έχω φτάσει λίγο μετά τα 30 και έχω μπει σε μια διαδικασία να σκεφτώ σοβαρά κάποια πράγματα. Εγώ για πολύ καιρό δέχτηκα το θετικό, ήρθε η στιγμή να δεχτώ το αρνητικό και όχι άδικα. Θα πω μια φράση, ότι ο καθένας έχει τους δαίμονές του. Εγώ είχα την τύχη και την ατυχία τους δαίμονές μου να τους ζήσω 100% στη δουλειά. Προέκυψαν διάφορα πράγματα στη ζωή μου που δεν τα είχα φανταστεί. Κάποιες φορές είναι δύσκολο τα πράγματα να πηγαίνουν πολύ καλύτερα από όσο έχεις δουλέψει ή έχεις ορίσει να πηγαίνουν. Αυτό δεν ξέρω αν λέγεται «την είδα» ή κάτι άλλο…

Θέλω μέσα από αυτό το βήμα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη, όχι με ηττοπάθεια, το κεφάλι μου είναι πολύ ψηλά!».

Ο Ευθύμης Ζησάκης είπε πως στο Instagram του στέλνουν μηνύματα υποστήριξης, αλλά εκείνος απορεί γιατί συμβαίνει αυτό αφού θα πρέπει ο ίδιος να δεχτεί τς συνέπειες. Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ανέχτηκαν λάθη του που δεν ήταν υποχρεωμένοι ν’ ανεχτούν και παραδέχθηκε πως δεν είναι δυνατό ν’ αποδιοργανώνει τη δουλειά λόγω των θεμάτων που έχει εκείνος:

Είμαι σίγουρος ότι πλήγωσα, στεναχώρησα και απογοήτευσα κάποιους ανθρώπους (…).Στο Instagram μπορεί να μου έρχονται κάθε μέρα 100 μηνύματα που μου λένε Ευθύμη είμαστε μαζί σου! Αλλά γιατί; Εγώ θα δεχτώ τα πυρά και τις συνέπειες. Έφτασα στο πικ της καριέρας μου και λίγο τα μπουρδούκλωσα. Ο καθένας έχει το προσωπικό του όνειρο και φιλοδοξίες, δεν μπορεί κανένας Ζησάκης επειδή έχει τους δαίμονές του να του αποδιοργανώνει τη δουλειά. Ζητώ συγγνώμη και συνάμα ένα ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που ανέχτηκαν κάποια λάθη που δεν ήταν υποχρεωμένοι να τα δεχτούν

Ο ηθοποιός είπε πως μετά από ένα συγκεκριμένο κομβικό σημείο στην προσωπική του ζωή, όταν κλήθηκε να επιλέξει να πρέπει να συνεχίσει με έναν άνθρωπο γιατί «έτσι πρέπει» ή να τα διαλύσει όλα και να ακολουθήσει αυτό που πραγματικά αγαπούσε, πιέστηκε κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του, να αποκτήσει αυτοκαταστροφικές τάσεις και φυσικά αυτό να έχει συνέπειες και στη δουλειά του.

Εξομολογήθηκε ότι ζήτησε βοήθεια ψυχολόγου και είπε πως πλέον είναι σε καλό δρόμο.

https://www.youtube.com/watch?v=WVG035W9qto

 Διάβασε ακόμα:

Ο Ευθύμης Ζησάκης μιλά για πρώτη φορά για όσα ακούστηκαν για το όνομά του