Η συγγνώμη της Μικαέλας στην Αμανατίδου ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε να ακούσει. Τι είπε για την Μέγκι και γιατί τις αποδίδει “ευθύνες”;

Η Μικαέλα που αποχώρησε στο επεισόδιο της Τρίτης από το GNTM, βρέθηκε στην Φωλιά των ΚουΚου και μίλησε για όλα. Και αυτό που προκάλεσε περισσότερη αίσθηση ήταν η συγγνώμη της Μικαέλας στην Αμανατίδου.

Βλέποντας τον εαυτό της πλέον, εκτός σπιτιού και διαγωνισμού, η Μικαέλα Φωτιάδη δήλωσε πως δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της και τώρα της φαίνονται αστεία αυτά που βλέπει. «Δεν μου άρεσε η εικόνα που έβγαλα προς τα έξω, είχα έναν ρόλο και το έκανα λίγο στην υπερβολή κι έτσι έχασα το δίκιο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η “τριάδα της φωτιάς” και οι τσακωμοί με την Εύη

Η Μικαέλα αναρωτήθηκε ποιος έβγαλε τον τίτλο “τριάδα της φωτιάς” κι εκείνες το υιοθέτησαν μετά.

Αναφορικά με τους τσακωμούς που είχε με την Εύη Ιωαννίδου, η Μικαέλα δήλωσε πως είχαν μια αληθινή σχέση και όταν έχεις μια αληθινή σχέση αυτά συμβαίνουν.

Με την Εύη είχαμε κάποιες παρεξηγήσεις μέσα στο σπίτι, όπως είχαμε και με άλλες κοπέλες. Όταν είσαι κοντά με τους άλλους είναι φυσιολογικό να μαλώσεις με τον άλλον. Και όταν είσαι 24 ώρες το 24ωρο με ένταση και πίεση είναι λογικό. Αλλά έχουμε μια αληθινή σχέση

Για την Άννα Αμανατίδου

Το κεφάλαιο “Άννα Αμανατίδου” είναι αυτό που μας ξάφνιασε περισσότερο από όλα. Η συγγνώμη της Μικαέλας στην Αμανατίδου και το γεγονός ότι η πρώτη αναγνώρισε τα λάθη της, δεν το περίμενε κανείς.

Το ότι είναι Instgrammer, ότι έχει ψεύτικους followers και δεν έχει καλό χαρακτήρα μου τα είχε πει η Μέγκι που την γνώριζε πριν το παιχνίδι. Θέλω να της ζητήσω συγγνώμη γιατί ίσως ήμουν λίγο υπερβολική

Η ίδια παραδέχτηκε πως δεν μιλούσε μόνο για την Αμανατίδου αλλά για όλες τις κοπέλες. «Μας ρωτούν για όλες τις κοπέλες και επιλέγουν να δείξουν το σχόλιο για την Άννα και είναι σαν να μιλάω μόνο για αυτήν αλλά δεν είναι έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά θεωρεί ή όχι διπρόσωπη την Αμανατίδου όπως είχε πει ουκ ολίγες φορές;

Το ότι ήταν διπρόσωπη τα έλεγα στην αρχή που τα έλεγε και η Μέγκι… Αν ήμουν σωστή θα μιλούσα με την Άννα, θα τη γνώριζα και μετά θα την έκραζα. Στηρίχθηκα σε αυτά που είπε η Μέγκι και γι’ αυτό της ζητάω συγγνώμη

Αναφορικά με τη φίλη της τη Μέγκι, δήλωσε πως την είδε αμέσως μόλις βγήκε από το παιχνίδι ενώ για το αν θα παραμείνουν φίλες αυτό θα δείξει στη συνέχεια.

Νιώθει ότι αδικήθηκε; Η Μικαέλα δήλωσε πως θεωρεί πως μερικές κοπέλες η κριτική επιτροπή τις υποστηρίζει περισσότερο από άλλες, όπως την Ειρήνη Ερμίδου και την Ξανθή.

«Έχω πει για την Ερμίδου ότι στην αρχή την έβλεπα και γελούσε αλλά έχει γίνει μοντελάρα, έχει μάθει πολλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η Μικαέλα που εμφανίστηκε μετανιωμένη στις δηλώσεις της!

Διαβάστε επίσης:

Αποχώρησε η Μικαέλα με ατάκα- καρφί για την Αμανατίδου!