Τη στιγμή του σεισμού που σημειώθηκε στην Αττική κατέγραψε η κάμερα του OPEN, την ώρα που ήταν στον «αέρα» του σταθμού το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα.

O ισχυρός σεισμός συντάραξε την Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7/2019) και στη συνέχεια ακολούθησαν πολλοί μετασεισμοί.

Η σεισμική δόνηση διήρκησε 15 δευτερόλεπτα, ενώ έγινε αισθητή σ’ όλο το λεκανοπέδιο. Χιλιάδες άνθρωποι έντρομοι βγήκαν στους δρόμους, καθώς τρομοκρατήθηκαν απ’ τον ισχυρό σεισμό.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Λίνα Δρούγκα, τη στιγμή του σεισμού βρισκόταν στον “αέρα” του OPEN, καθώς παρουσίαζε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η ίδια διαχειρίστηκε το περιστατικό με απόλυτη ψυχραιμία, παρά την ένταση του σεισμού, ενώ η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού κατέγραψε την παρουσιάστρια την ώρα που κουνιόταν απ’ την δόνηση.

«Γίνεται σεισμός, διαρκεί αρκετά. Ελπίζουμε να μην έχουμε απώλειες και να μην υπάρχουν ζημιές. Θα τα παρακολουθούμε όλα αυτά», σημείωσε εκείνη τη στιγμή η Λίνα Δρούγκα και συνέχισε:

Ελπίζουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να πάμε όλα καλά. Θα επικοινωνήσουμε με το Αστεροσκοπείο και σε λίγα ώρα θα έχουμε νεότερα για το πόσο ισχυρός ήταν ο σεισμός που σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά

Δείτε τη στιγμή του σεισμού στην ΕΡΤ:

Προς το παρόν, συνεχίζεται η μετασεισμική δραστηριότητα, ενώ έχουν αναφερθεί μικροτραυματισμοί και καταρρεύσεις ορισμένων ακατοίκητων, παλιών κτιρίων.