Οι celebrities συνεχίζουν ακάθεκτοι ν’ ανεβάζουν φωτογραφίες με αφορμή το #10yearchallenge και γεμίζουν το timeline μας με παλιές και καινούργιες τους φωτογραφίες.

Η Μαρία Σολωμού ως ο ορισμός του αντισυμβατικού, εκτός απ’ το 10 Year Challenge που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, έκανε και το δικό της… 20 Year Challenge, ανεβάζοντας φωτογραφία με τον Μουτσινά με μαλλιά!

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία 20 χρόνια πριν, το 1999, από τα φοιτητικά της χρόνια, τότε που σπούδαζε την τέχνη της υποκριτικής στη Δραματική Σχολή Ίασμος.

Στη φωτογραφία είναι μαζί με τους τότε  συμφοιτητές της, οι οποίοι σήμερα έχουν κάνει επίσης τη δική τους καριέρα κι εξακολουθούν να είναι φίλοι μεταξύ τους.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη Σύλβια Δεληκούρα, τον Αργύρης Αγγέλου και… τον Νίκο Μουτσινά με μαλλιά!

Η Μαρία Σολωμού μάλιστα, έχοντας διάθεση για πείραγμα προς τον συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση “Βερβερίτσα”, έγραψε: «Κάποια μαλλάκια Νίκο μου»!

Δες τη φωτογραφία:

Τη φωτογραφία στη συνέχεια αναδημοσίευσε και η Σύλβια Δεληκούρα, γράφοντας πως κοιτάει και ξανακοιτάει τη φωτογραφία σαν να μην μπορεί να το πιστέψει!

Το #10YearChallenge της Σολωμού

Φυσικά, και το 10 Year Challenge της Σολωμού είχε επίσης κάτι αντισυμβατικό, αφού η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες απ’ το 2008 και το 2018, όχι απ’ το 2009 και το 2019 όπως κάνουν οι περισσότεροι κι έγραψε στη λεζάντα:

#10yearchallengeλοιπόν…… Ε,ρε πως περναν τα χρόνια…!!!!!έβαλα την πρόσφατη πρώτα μπας και μπερδευτεί κανεις….. η μια επαγγελματική ,η άλλη για σελφι στικ το κόβω….. ασπρόμαυρη γιατί το αγαπώ, αλλά #νομεικαπ #νορετους ….. 2008-2018 καλοκαιρακια!!!!!!!

Διάβασε ακόμα:

Τα πιο επιτυχημένα #10YearChallenge από celebrities! | Photos