Η Σμαράγδα Καρύδη λέει γιατί δεν έκανε παιδί

LIKE US ON FACEBOOK

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια γυναίκα που θαυμάζεται από πολλές γυναίκες και άντρες γιατί είναι αυθεντική, αυθόρμητη και δεν φοβάται να μιλήσει!

Μιλώντας σε συνέντευξή της η Σμαράγδα Καρύδη αναφέρθηκε στο γιατί αποφάσισε να μην γίνει μητέρα, και τόνισε πως το παιδί είναι ευθύνη κι εκείνη θεωρεί πως αυτό θα την έπνιγε.

Απόλυτα ειλικρινής, η Σμαράγδα Καρύδη είπε στο περιοδικό «Γυναίκα» ότι πιστεύει πως δεν θα ήταν μια μητέρα που θα μπορούσε να ισορροπήσει τη ζωή της, καθώς θέλει να περνούν όλα απ’ τα χέρια της και πιστεύει ότι κανείς δεν το κάνει τόσο καλά όσο εκείνη, γι’ αυτό και θα την έπιανε πανικός με τα παιδιά:

Το παιδί είναι όλη η ευθύνη κι αυτό θεωρούσα πάντα ότι θα με έπνιγε. Επίσης ανακάλυψα ότι είμαι λίγο σπαστικιά, το κατάλαβα με τα ζώα. τώρα σκέφτομαι ότι έχω αφήσει τον Γιάννη (σ.σ. τον σκύλο της) μόνο του. Σκέψου να είχα αφήσει ένα παιδί. Δεν θα έκανα τα πράγματα που ήθελα, νομίζω, με ένα παιδί. Δεν θα ήμουν μια μάνα που θα μπορούσε να τα ισορροπήσει. Είμαι και συγκεντρωτική, πολύ. Θέλω όλα να περάσουν από τα χέρια μου, πιστεύω ότι κανείς δεν το κάνει τόσο καλά όσο εγώ, οπότε καταλαβαίνεις τι θα πάθαινα με τα παιδιά

Η Σμαράγδα Καρύδη φυσικά παραδέχθηκε πως υπάρχουν, όμως, πολλές γυναίκες που βρίσκουν τρόπο και τα συνδυάζουν, ωστόσο, εξήγησε ότι δεν πιστεύει εκείνη ήταν ποτέ αυτός ο άνθρωπος.

«Μ’αρέσει πολύ ο ελεύθερος χρόνος για μένα. Να μην έχω υποχρέωση, να ξυπνήσω ό,τι ώρα θέλω… Με το παιδί δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, σε τραβάει από το μανίκι το πρωί. Βλέπω τους γονείς μου που έχουν το μυαλό τους σ’ εμένα. Με ρωτάνε κάτι τύπου «έφαγες;». Και λέω «σοβαρά τώρα;», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Θυμηθείτε εδώ το αφοπλιστικό post που είχε κάνει η Νίκη Κάρτσωνα για όσους ρωτούν τις γυναίκες γιατί δεν έχουν κάνει παιδί.

Πρόσφατα και η Κατερίνα Λέχου είχε ρωτηθεί γιατί δεν έκανε παιδί σε συνέντευξή της:

Η Κατερίνα Λέχου απαντά στο γιατί δεν έκανε παιδί!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved