Η Σμαράγδα Καρύδη έχει γενέθλια και κλείνει τα 51 της χρόνια. Οι ευχές των φίλων της διάσημων και μη έχουν κατακλύσει τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και πρέπει να την έχουν κάνει απίστευτα ευτυχισμένη.

 Η Σμαράγδα Καρύδη έχει γενέθλια

Η Σμαράγδα Καρύδη αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αίγινα, ο οποίος είναι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς. Η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. Είναι περιστοιχισμένη από όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και έχει όλα όσα ονειρευόταν.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που της ευχήθηκαν είναι και ο αγαπημένος της πατέρας, Ντίνος Καρύδης, με μία πολύ γλυκιά ανάρτηση. Στην ανάρτηση της φωτογραφίας που είναι με την κόρη του έγραψε στη λεζάντα:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΩΣ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ-ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΣΚΗΜΕΝΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ αυτά …ΤΟ ΟΤΙ Σ’ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΦΑΛΤΣΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ..ΕΠΕΙΔΗ Σ’ΑΓΑΠΩ Σ’ΑΓΑΠΩ ΓΡΑΦΩ Σ’ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει γενέθλια και αυτά είναι μερικά από τα post των celebrities για να της ευχηθούν:

Διάβασε ακόμα:

Η Καρύδη τραγουδάει το Imagine σε μια εκδοχή που ακούς για πρώτη φορά