Η γνωστή παρουσιάστρια αδυνάτισε για τα καλά κι η διαφορά στην εμφάνισή της είναι ιδιαίτερα εμφανής. Ποια η δίαιτα της Σίσσυς Χρηστίδου; 

Η παρουσιάστρια του “Έλα Χαμογέλα” όχι απλά δεν πήρε κιλά στην καραντίνα, αλλά αντιθέτως έχασε κι η διαφορά στην εξωτερική της εμφάνιση είναι αισθητή.

Ποια είναι η δίαιτα της Σίσσυς Χρηστίδου που την έκανε να φαίνεται πιο αδύνατη από ποτέ;

Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε το μυστικό της διατροφής της, που την έκανε να χάσει τόσα κιλά, στο κανάλι της στο YouTube, χωρίς βέβαια να δώσει αναλυτικές λεπτομέρειες για τη διατροφή της. Κι αυτό γιατί, όπως είπε, δε νιώθει ακόμα έτοιμη να μιλήσει για αυτό, χωρίς να συμβουλευτεί και κάποιον ειδικό για το πώς θα μιλήσει για τη δίαιτά της, αφού ίσως να μην ωφελήσει κάποιους.

Ωστόσο, πρόκειται για μια δική της διατροφή, αφού είναι έμπειρη στις δίαιτες, με συνταγές που βρίσκει σε συνεργασία με τον παθολόγο της και περιλαμβάνουν όλες τις ομάδες τροφίμων.

Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η προσπάθεια, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Αφού φτάσω πρώτα στο στόχο μου θα κάνω ένα βίντεο να σας πω όσα έκανα και να ‘ρθει κι ένας ειδικός να σας τα πει. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας με σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα 

Δες όλα όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου: 

Διάβασε ακόμα:

Το σημάδι στο πρόσωπό της που έδειξε η Σίσσυ Χρηστίδου στους followers της!

Photo: Instagram/ ela_xamogela