Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μας έχουν συνηθίσει στα ταξίδια που κάνουν οι δυο τους, τον τελευταίο καιρό. Σ΄αυτό, όμως το τελευταίο στο Λονδίνο αποφάσισαν να πάνε οικογενειακώς με τα δύο παιδάκια τους.

Έτσι λοιπόν σε μία από τις αναρτήσεις της Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία με την ίδια να κρατάει στην αγκαλιά της τα δυο της παιδιά και πίσω στο φόντο να διακρίνεται το Big Ben.

Αν υπάρχει έστω και μια οικογένεια που ζηλεύουμε και θαυμάζουμε ταυτόχρονα, είναι σίγουρα αυτή των Μαραντίνη-Χρηστίδου, αφού πάντα βρίσκουν τον χρόνο και τη διάθεση να εντάξουν στη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους τα ταξίδια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι πριν το ταξίδι στο Λονδίνο, Χρηστίδου και Μαραντίνης πραγματοποίησαν ένα μίνι ταξίδι για «δύο» στο Μέτσοβο, ενώ λίγες μέρες αργότερα επισκέφθηκαν την Θεσσαλονίκη για τις διακοπές του Πάσχα.

Να μην αναφέρουμε ξανά και το νέο μέλος της οικογένειας, την Layla, ένα γλυκύτατο μικρό λαμπραντόρ, που μας έχει κλέψει την καρδιά. Το αξιαγάπητο αυτό λαμπραντόρ έγινε αμέσως viral και φυσικά έχει και το δικό της account στο Instagram.

Δες ακόμη και το απολαυστικό βίντεο όπου η Σίσσυ Χρηστίδου παίρνει συνέντευξη απ’ τον Θοδωρή Μαραντίνη για τα λάθη που κάνουν τα κορίτσια!