Η Σίσσυ Χρηστίδου αδυνάτισε αρκετά κι η διαφορά είναι εμφανής. Η παρουσιάστρια του “Έλα Χαμογέλα” έχει χάσει κιλά το τελευταίο διάστημα και πλέον ποζάρει με μαγιό. 

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε την προσπάθειά της και τα κατάφερε! Η Σίσσυ Χρηστίδου αδυνάτισε και για τα καλά κι η διαφορά στην εμφάνισή της είναι ιδιαίτερα εμφανής.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει στο κανάλι της στο YouTube ένα βιντεάκι μέσα απ’ το οποίο αποκάλυψε το μυστικό της διατροφής της, που την έκανε να χάσει τόσα κιλά, χωρίς βέβαια να δώσει αναλυτικές λεπτομέρειες για τη διατροφή της. Κι αυτό γιατί, όπως είπε, δε νιώθει ακόμα έτοιμη να μιλήσει για αυτό, χωρίς να συμβουλευτεί και κάποιον ειδικό για το πώς θα μιλήσει για τη δίαιτά της, αφού ίσως να μην ωφελήσει κάποιους.

Ωστόσο, πρόκειται για μια δική της διατροφή, αφού είναι έμπειρη στις δίαιτες, με συνταγές που βρίσκει σε συνεργασία με τον παθολόγο της και περιλαμβάνουν όλες τις ομάδες τροφίμων.

Κάτι λιγότερο από ένα μήνα μετά, η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβάζει φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας στους followers της ότι τα κατάφερε. Η προσπάθειά της άξιζε και η δίαιτα που έκανε εν τέλει έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η παρουσιάστρια είναι πιο αδύνατη από ποτέ πλέον και δεν διστάζει να μας το δείξει ακόμα και με το μαγιό της.

Διάβασε ακόμα τη δίαιτα που έκανε:

Η Σίσσυ Χρηστίδου πιο αδύνατη από ποτέ | Πώς τα κατάφερε;