Η Shakira “ξαναχτύπησε” και “έριξε” το Instagram. Η Shakira κάνει twerking και μας υπενθυμίζει πόσο καλά ξέρει να το κάνει.

Η Shakira κάνει twerking και κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από πάνω της. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια εκτός από καλή φωνή είναι και καλή χορεύτρια όπως μας έχει αποδείξει πολλάκις στα διάφορα videoclips της.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το belly dancing της Shakira αλλά ούτε και το twerking.

Με ένα video της στο Instagram η Shakira κάνει twerking και τα σχόλια πέφτουν βροχή. Σε ανεβασμένη διάθεση η τραγουδίστρια μας αποδεικνύει πως είναι μοναδική στο είδος της.

Υπό τη μουσική υπόκρουση του τραγουδιού της, Rabiosa, η Shakira φροάει ένα κολάν που αναδεικνύει το σώμα της και με το μικρόφωνο στο χέρι ξεκινάει το…twerking!

Merengue mañanero! / Morning Merengue! Shak

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις

Το ταλέντο της Shakira το έχουμε θαυμάσει από την πρώτη στιγμή, από τα πρώτα της βήματα αλλά όσα χρόνια κι αν περάσουν, η τραγουδίστρια μας αποδεικνύει πως τίποτα δεν την αγγίζει, πόσο μάλλον ο χρόνος….

Να σημειώσουμε πως η Shakira είναι μαμά δύο παιδιών ενώ έχει κάνει και δύο γάμους. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Antonio de la Rua και ο δεύτερος, ο οποίος καλά κρατεί παρά τις φήμες περί χωρισμού είναι με το Gerard Pique.

Άλλωστε το έχει πει και η ίδια….”My hips don’t lie” και μέσα από τον χορό και τα τραγούδια έχει μάθει να εκφράζεται.

Felicidades Shakira….Έτσι για να μιλήσουμε και στη γλώσσα της!

Διαβάστε επίσης:

Celebrities στην εφηβεία τους ως κοινοί “θνητοί”. Δεν θα τους αναγνωρίσεις! (Photos)