Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντρεψε το Σάββατο τον αδερφό της και φυσικά ανέβασε τόσο αυτή όσο και οι υπόλοιποι καλεσμένοι πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο Instagram.

Όμως, η selfie Μακρυπούλια – Χατζηγιάννη ήταν αυτή που ξεχώρισε και δείχνει πόσο χαρούμενο και ευτυχισμένο είναι το ζευγάρι σε μια τέτοια όμορφη μέρα.

Μετά τον γάμο του αδερφού της Άκη Μακρυπούλια, ακολούθησε και η βάφτιση της μικρής του κόρης, ενώ σε ένα Story στο Instagram είδαμε τη Ζέτα να φοράει και ένα βραχιόλι με τη λέξη θεία.

Φυσικά, η όμορφη ηθοποιός επέλεξε γι΄αυτή τη σημαντική ημέρα ένα υπέροχο μπλε φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, που αναδείκνυε το πόσο καλλίγραμμη είναι.

Σ΄ένα από τα πολλά Story που ανέβασε η ίδια και οι φίλοι της, την είδαμε και δίπλα με τον Μιχάλη και αναρωτιόμαστε πότε θα παντρευτούν κι αυτοί;

Αν και η Ζέτα σε παλιά της συνέντευξη είχε δηλώσει ότι με τον Μιχάλη ζουν σαν παντρεμένοι, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι:

Ε, ναι, ζούμε σαν παντρεμένοι. Πώς ζουν οι παντρεμένοι; Κοιμούνται μαζί, ξυπνούν μαζί, τρώνε μαζί, μοιράζονται τις ζωές τους, αγαπιούνται και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Έτσι ζούμε κι εμείς

Διαβάστε ακόμη:

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη ανιψιά της | Photo