Η Σάρα Καρμπονέρο αποκάλυψε πως έχει καρκίνο | Η συγκλονιστική ανάρτηση

LIKE US ON FACEBOOK

Η ανάρτηση της Σάρα Καρμπονέρο για τον καρκίνο ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε και κάτι που στεναχώρησε πολλούς fans. Λίγες εβδομάδες μετά το έμφραγμα που υπέστη ο Ίκερ Κασίγιας – ο σύζυγός της-, η δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι έχει καρκίνο.

Η ανάρτηση της Σάρα Καρμπονέρο έγινε στο Instagram και μόλις λίγες ημέρες μετά το έμφραγμα που έπαθε ο σύζυγός της κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου τη μήτρας, υποβλήθηκε άμεσα σε αφαίρεση του όγκου και πλέον θα ξεκινήσει τις ειδικές θεραπείες ώστε να μπορέσει να το ξεπεράσει. Δυστυχώς, τα νέα για αυτήν την πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

ανάρτηση της Σάρα Καρμπονέρο

Με μια μακροσκελή ανάρτηση αναφέρεται στο θέμα της υγείας και συγκινεί. «Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας χτύπησε ξανά», ανέφερε η Σάρα Καρμπονέρο κάνοντας λόγω για τη λέξη με τα έξι γράμματα (cancer) που «δεν μπορεί καν να γράψει». Όπως είπε, πρόσφατα έκανε κάποιες εξετάσεις και ο γιατρός διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες. Ο όγκος αφαιρέθηκε ήδη με επέμβαση. «Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς», έγραψε.

Τώρα πρέπει να κάνει την απαραίτητη θεραπεία και η ίδια είναι ήρεμη αλλά αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά ενώ έχει φυσικά και την υποστήριξη από την οικογένειά της και τους φίλους της.

Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά κι ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας

Την ίδια στιγμή ζήτησε από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, «με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου», κατέληξε στην ανάρτησή της.

ανάρτηση της Σάρα Καρμπονέρο

Διαβάστε επίσης:

Κρεμάει τα γάντια του ο Κασίγιας μετά το έμφραγμα;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved