Τι κάνουν οι διάσημες του εξωτερικού αυτές τις ημέρες που είμαστε όλοι στο σπίτι; Πώς περνούν τις ώρες τους και πώς επικοινωνούν με τον κόσμο; Πώς αντιμετωπίζουν οι celebrities τον κορονοϊό;

Οι celebrities τον κορονοϊό τον αντιμετωπίζουν όπως όλος ο κόσμος. Τη μια μέρα θα κάνουν γενική, την άλλη θα τραγουδήσουν, θα υπάρχουν μέρες που δεν θα είναι καλά… γιατί είναι όλα μέσα στη ζωή. Δεν μπορείς να είσαι πάντα δημιουργικός και πάντα χαρούμενος, θα υπάρξουν και μέρες που θα είσαι down.

Πώς αντιμετωπίζουν οι celebrities τον κορονοϊό;

Rihanna

Η αγαπημένη μας Rihanna μένει σπίτι και κάνει ό,τι μπορεί από εκεί. Επικοινωνεί με τους followers της, ανεβάζει συχνά-πυκνά τις αναρτήσεις της και το ζει όπως όλοι μας.

Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια για την αντιμετώπιση του ιού, μέσα από το φιλανθρωπικό της ίδρυμα το “Clara Lionel Foundation”.

Και στην τελευταία της ανάρτηση, δημοσίευσε τα 5 βήματα για να αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού… οδηγίες που γίνονται από όλους και δεν πρέπει να ξεχνάμε.

https://www.instagram.com/p/B-FwUQAHbaB/

Κατά τ’ άλλα παραμένει sexy και στο σπίτι της.

Angelina Jolie

Δωρεά ύψους 1 εκ. δολαρίων έκανε και η Angelina Jolie στην οργάνωση «No Kid Hungry», για την αντιμετώπιση της πείνας λόγω της πανδημίας.

«Αυτή την εβδομάδα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο παιδιά τέθηκαν εκτός σχολείου παγκοσμίως λόγω του κορονοϊού», δήλωσε η Jolie στο E! Νews, προσθέτοντας πως πολλά παιδιά εξαρτώνται κυρίως από τη φροντίδα και τη διατροφή που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 22 εκατομμυρίων παιδιών στην Αμερική που σιτίζονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο.

«Η ”Kid Hungry” κάνει αποφασιστικές προσπάθειες για να φτάσει όσο το δυνατόν σε περισσότερα από αυτά τα παιδιά», είπε η ηθοποιός που πάντα δίνει το καλό παράδειγμα!

Eva Mendes

Η Eva Mendes προσπαθεί να διατηρήσει μια ηρεμία και ψυχραιμία στο σπίτι με τα παιδιά της και ζητά συμβουλές από όλους!

Εκτός από αυτό βέβαια, σαν καλή νοικοκυρά κάνει γενική στο σπίτι της και ανεβάζει ένα video στο οποίο το 5χρονο παιδί της παίζει πιάνο κι εκείνη καθαρίζει τα τζάμια. Σαν μια κοινή θνητή. Σαν όλες μας. Τα βλέπεις; Μέχρι και η Eva Mendes κάνει τα τζάμια!

Courteney Cox

Η Courteney Cox παρέα με την κόρη της κλέβουν τις εντυπώσεις. Μαμά και κόρη περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί και τραγουδούν.

Η Courteney παίζει πιάνο και η 15χρονη κόρη της τραγουδά το «Burn», από το μιούζικαλ «Hamilton». Το ταλέντο της μικρής δεν έμεινε από κανέναν απαρατήρητο και η φωνή της άγγιξε πολύ κόσμο.

Το μήλο έχει πέσει κάτω από τη μηλιά!

Δες κι αυτό:

Οι Ελληνίδες celebrities που αυτές τις μέρες έδειξαν ότι υπάρχουν influencers για καλό σκοπό