Πριν από μερικές μέρες η Αθηνά Οικονομάκου έγινε για πρώτη φορά μανούλα και γνώρισε πρωτόγνωρα συναισθήματα κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της.

Αφού πέρασαν δέκα μέρες απ’ τη γέννηση του μωρού, η ηθοποιός αποφάσισε το Σάββατο να κάνει μια βόλτα, απολαμβάνοντας τη φύση. Η πρώτη βόλτα της Οικονομάκου μετά τη γέννηση του γιου της ήταν κοντά στη φύση, όπου αποφάσισε να περάσει ένα ήρεμο μεσημέρι Σαββάτου.

πρώτη βόλτα της Οικονομάκου μετά τη γέννηση του γιου της

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ν’ απολαμβάνουν τα πρώτα 24ωρα με τον μπέμπη στο σπίτι, όμως, η ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται μερικές απ’ τις στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φυσικά, όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να μας συστήσει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της!

Πριν από τέσσερις μέρες, η μανούλα Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ίδια χωρίς μακιγιάζ, έχοντας στην αγκαλιά μια λούτρινη καμηλοπάρδαλη. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

No filter, no make up…just happiness! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη, τις ευχές και την στήριξη σας !!Μα πιο πολύ απ´όλους θέλω να ευχαριστήσω τον καταπληκτικό γιατρό μου Θεόδωρο Λιακάκο, την μοναδική μαία μου Πασχαλιά Γρίβα και τον Όμιλο Ιασώ!