Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν οκτώ χρόνια σχέση, ωστόσο, δεν είχαν βρεθεί τηλεοπτικά ποτέ όλα αυτά τα χρόνια. Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια έγινε τελικά χθες, Κυριακή, και ήταν αμήχανη!

Ο τραγουδιστής βρέθηκε την Κυριακή στο πλατό της εκπομπής των Μουτσινά- Μακρυπούλια “Sunday Live” όπου τραγούδησε και στη συνέχεια συνομίλησε με τους παρουσιαστές. Πώς εξελίχθηκε, όμως, αυτή η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια;

Αφού είπε μερικά τραγούδια κατά τη διάρκεια των οποίων η Ζέτα σιγοτραουδούσε, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνάντησε τους δύο παρουσιαστές. Ο ίδιος χαιρέτησε τη Ζέτα Μακρυπούλια μ’ ένα φιλί στον ώμο και μια ζεστή αγκαλιά, όμως, η συνέχεια ήταν αρκετά αμήχανη!

Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης

«Έτσι για να μην ανησυχείς τα έχω φροντίσει όλα στο σπίτι. Έχω αφήσει τα ζωάκια μας στον καναπέ, τους έχω δώσει τις λιχουδιές τους και βλέπουν Sunday live». «Στον καναπέ;», ρώτησε έντρομη η Ζέτα και ο σύντροφός της της είπε ότι έκανε μια εξαίρεση.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια διερωτήθηκε ποια ερώτηση θα μπορούσε να κάνει στον σύντροφό της που να μην την ξέρει ήδη και τελικά ο Νίκος Μουτσινάς ανέλαβε να τον ρωτήσει για τον νέο του δίσκο!

Όλοι σχολίασαν ότι η συνέχεια ήταν αμήχανη απ’ την πλευρά της Ζέτας Μακρυπούλια ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν πιο άνετος κι έκανε χιούμορ με τον Νίκο Μουτσινά. Εσείς τι λέτε; Ήταν αμήχανη η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια;